„Perfrazuojant – ant AgroKoncerno valstiečių, feldmaršalo Kirkilo, maršalo Skardžiaus su Darbo partija bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija nekrenta joks verslo grupių šešėlis.

Kitose Pozityvių minčių naujienose – Ramūnas Karbauskis skaidriausias politikas, Agnė Širinskienė atidraudė atgal ... stalo žaidimus, sakykim, o ministras Veryga išgėrė gramelį“, – feisbuke per dantį premjerą traukė G. Landsbergis.

Premjeras DELFI konferencijoje pareiškė galįs garantuoti už tris politines partijas.

„Aš galiu garantuoti už mūsų politinę jėgą. Per tą laikotarpį, kur mes dabar dirbame, aš negerų intencijų nepastebėjau ir neturiu kitokiųžinių. Taip pat, turbūt, galima garantuoti už prieš mėnesį naujai įsikūrusią partiją. Aš tikrai manau, kad tuos procesus stebint iš anksčiau – turbūt, (nors nesu tuo tikras) galima kalbėti apie LLRA-KŠS. Bet čia yra mano nuomonė, o ne žinojimas. Visa kita yra komiteto rankose“, – sakė S. Skvernelis.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas atlieka tyrimą dėl verslo ir politikų ryšių. Išvadas komitetas pateiks birželio 1 d.
NSGK pirmininkas Vytautas Bakas yra teigęs, kad tyrime figuruoja penkios-šešios interesų grupės. Nutekėjus VSD pažymai NSGK paaiškėjo, kad viena jų – „MG Baltic“.