Trečiadienį pūs gūsingas pietų, pietryčių krypties vėjas. Daugelyje vietovių numatomi nedideli mišrūs krituliai. Naktį rytiniuose šalies pakraščiuose kai kur bus apie nulį formuosis plikledis. Vietomis matomumą mažins rūkas. Vilniuje ir Kaune dangų gaubs debesys, protarpiais kris negausūs krituliai. Naktį temperatūra svyruos apie 1, dieną apie 3–4 laipsnius šilumos. Šiauliuose bus apie 2 laipsnius šilumos, debesys pasitaškys lietumi, šlapdriba. Pajūryje vyraus nepastovus debesuotumas. Pirmoje paros pusėje negausiai palis. Po pietų galimi pragiedruliai. Vyraus 3–4 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienį be didesnių pokyčių, stiprės pietų, pietryčių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse galimi negausūs mišrūs krituliai. Naktį bus apie 2, dieną apie 4 laipsnius šilumos. Šiauliuose protarpiais lynos, įsimaišys ir šlapios snaigės. Naktį termometrai fiksuos 1, įdienojus 3 laipsnius šilumos. Pajūryje smarkus vėjas gins lietaus debesis. Naktį temperatūra sieks 2, dieną 5 laipsnius šilumos.

Penktadienį išsilaikys vėjuoti ir drėgni orai. Vilniuje ir Kaune dažnai varvės dangus, temperatūra svyruos apie 2–3 laipsnius šilumos. Šiauliuose maišysis lietus ir šlapdriba. Temperatūra svyruos apie 2 laipsnius šilumos. Pajūryje visą parą debesys taškysis lietumi, bus apie 4 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , šeštadienį išsilaikys vidutinio stiprumo pietinių krypčių vėjas, šiluma laipsniu kitu sumažės, daug kur numatomi trumpalaikiai negausūs krituliai. Sekmadienį jau suksis gūsingas šiaurės, šiaurės rytų krypties vėjas. Į šalį plūstels gausesni krituliai, daugiausiai sniegas, oras sparčiai vės.