Apie gatvėse nuskendusius automobilius policijai ir ugniagesiams nepranešta, tačiau klaipėdiečiams teko rinktis – „plaukti“ Baltijos prospektu ar stovėti spūstyje Minijos gatvėje.

Klaipėdos apskrities ugniagesių duomenimis, per parą (nuo ketvirtadienio nakties) Klaipėdos apskrityje teko 24 kartus atlikti gelbėjimo darbus – šalinti medžius. Du medžiai buvo užvirtę ant automobilių, apie tai buvo pranešta dar ketvirtadienio rytą.

Klaipėdos mieste ugniagesių buvo prašoma pašalinti devynis medžius. Rajone dar septyniolika medžių buvo prašoma patraukti medžius.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį vėjas aprimo, tačiau dar nespėjus savivaldybės darbuotojams sutvarkyti uostamiesčio – smogė stipri liūtis.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija praneša, kad penktadienio ryto 8 val. duomenimis, įplaukti į Klaipėdos uostą laukia 7 laivai, išplaukti – 4. Šiuo metu vėjo stiprumas siekia 16 m/s, gūsiais iki 19,6 m/s. Bangos aukštis jūroje tebėra 4-5 m.

Į uostą įplaukė „DFDS Seaways“ keltai, kuriems nereikia locmanų pagalbos. Ketvirtadienį vakare iš uosto buvo išvesti 2 konteinervežiai.

Laivyba Klaipėdos valstybiniame jūrų uoste buvo ribojama nuo trečiadienio vakaro 22 valandos, tačiau penktadienį laivams vėl leidžiama plaukti.