Šeštadienį orai pradės keistis, slėgis pamažu kris ir daugės debesų. Naktį lietaus tikimybė dar bus nedidelė ir oro temperatūra turėtų būti šiltesnė negu praėjusią naktį – 7–12 laipsnių šilumos. Dieną per Lietuvą keliaus debesų juosta, judanti iš vakarų į rytus. Daug kur numatomas lietus, ypač šalies vakaruose. Temperatūra kils iki 18–23 laipsnių šilumos. Diena bus rami su silpnu vėju.

Sekmadienį naktį daugelyje rajonų palis, dieną taip pat prognozuojamas lietus, vietomis gali sugriaudėti perkūnija. Naktis bus debesuota ir šilta – 10–15 laipsnių šilumos. Dieną, kaip ir šeštadienį, temperatūra svyruos tarp 17 ir 22 laipsnių šilumos.

Pirmadienį didelio lietaus nenumatoma, iš pietvakarių plūs šiltas oras. Temperatūra naktį beveik nesiskirs nuo praėjusios nakties, o dieną oras įšils iki 21–26 laipsnių.

Antradienį artėjant ciklonui iš vakarų, orai vėl keisis – didės debesuotumas, daug kur numatomas trumpas lietus, vietomis su perkūnija. Pūs stiprus vėjas, perkūnijos metu vėjo gūsiai gali siekti 15–19 m/s. Daugelyje rajonų numatomi šilti orai. Temperatūra naktį svyruos tarp 13–18 laipsnių, dieną – 20–25 laipsnių šilumos, Dzūkijoje temperatūra gali pakilti net iki 27–28 laipsnių šilumos.

Trečiadienį iš šiaurės vakarų į šalį pradės veržtis gerokai vėsesnis oras, daug kur prognozuojamas trumpas lietus.