„Noriu padėkoti visiems , kurie praėjusią savaitę taip aktyviai sudalyvavote visuomenės tolerancijos testo vertinime. Vieša informacija bus naudinga tolesniems tyrimams.

Galiu nuraminti visus , kad Loreta Graužinienė tiesiogiai daugiau nedalyvaus politikoje ir nedalyvaus rinkimuose į LR Seimą Anykščių – Panevėžio apygardoje. Kandidatams linkiu tolerantiškos rinkiminės kovos“, - socialiniame tinkle rašė politikė.

L. Graužinienė registravosi kaip nepriklausoma kandidatė, ji anksčiau pasitraukė iš Darbo partijos.

Anksčiau ji DELFI teigė, kad rinkimuose nusprendė dalyvauti, nes mato, kad Lietuvai trūksta patyrusių politikų, tačiau buvo sulaukta daug neigiamų reakcijų.

Anykščių-Panevėžio apygardoje taip pat kandidatuos Kristupas Krivickas kaip Centro partijos atstovas, Darbo partijos kandidatas Ričardas Sargūnas, socialdemokratų atstovė Auksė Kontrimienė, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Antanas Baura, konservatorius Valentinas Stundys, Liberalų sąjūdžio kandidatas Lukas Pakeltis. Taip pat kiti nepriklausomi kandidatai Mindaugas Pauliukas, Valentinas Šapalas ir Ilona Stasiūnė.

Nauji rinkimai apygardoje vyks 2017 metų balandžio 23-ią dieną.

Nauji rinkimai Anykščių-Panevėžio apygardoje organizuojami po to, kai po skandalo iš parlamento pasitraukė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narė Greta Kildišienė.