Vienos eglės paperka natūralumu ir vešliomis šakomis, kitos – itin dailiais papuošimais, trečios žavi originalumu.

Pavyzdžiui, Vilniaus eglė šiemet tarsi apgobta žibančių lempučių skara – elegantiška ir puošni. Kauno – apsupta kalėdinės karuselės – itin šventiška, spalvinga ir net interaktyvi.

Aikčiojama ir nuo Panevėžio bei Šiaulių miestų gražuolių spindesio – parinkti papuošimai tik išryškina eglių dailumą. Originalumu stebina ir Klaipėda. Šiemet čia įžiebta ne tik kalėdinė eglė, bet ir magiškas sniego rutulys.

Kviečiame pasigrožėti didžiausių Lietuvos miestų kalėdinėmis puošmenomis ir atiduoti savo balsą už gražiausią jų. Tik Jūsų balsai nulems, kurio miesto eglė bus karūnuota gražiausia.

Net šešerius metus iš eilės rinkimuose triumfavo Kauno eglė, tačiau praėjusiais metais ją nurungė sostinės žaliaskarė, priminusi namelį. Eglės viduje buvo skaitomos kalėdinės pasakos.

Atkreipiame dėmesį, kad balsavimas yra ribojamas pagal IP. Savo nuomonę galite išreikšti iki gruodžio 22 d. vakaro. Gražiausią eglę paskelbsime prieš pat Kalėdas.

DELFI atsiprašo gyventojų iš tų miestų ir miestelių, kurių eglės balsavime nedalyvauja – kaip ir kasmet Jūsų verdikto lauks tik 10 didžiausių Lietuvos miestų eglės.

Jei manote, kad nugalėtojos šiame balsavime nėra ir turite geresnį pasiūlymą, jį su nuotrauka siųskite el. paštu pilieciai@delfi.lt (su prierašu „Gražiausia eglė“). Čia bus organizuojamas Alternatyvus gražiausios Lietuvos eglutės konkursas.

Balsuokite, komentuokite ir padėkite nulemti metų eglės rinkimus – svarbus kiekvienas balsas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (416)