Jie pakeitė į Seimą išrinktus buvusius miesto Tarybos narius: Aušrinę Armonaitę, Mykolą Majauską, Juozą Imbrasą, Aušrą Maldeikienę ir Rimą Andrikį. Vilniaus miesto savivaldybėje ir toliau dirbs 51 Tarybos narys.

Liberalų Sąjūdžio partijos narys Š. Gustainis yra baigęs VU Ekonomikos fakulteto Verslo administravimo ir vadybos bakalauro studijas. Vėliau žinias gilino Norvegijos vadybos mokykloje, ISM vadybos ir ekonomikos universitete įgijo Vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį. 41-erių metų politikas yra verslo konsultantas, bendrovės „Equitas Partners" partneris.

Partijos „Tvarka ir teisingumas" Naujosios Vilnios skyriaus pirmininko pavaduotojas B. Cicėnas Vilniaus miesto savivaldybės Taryboje ne naujokas - dirbo ir 2011 - 2015 metų kadencijoje. 68-erių metų politikas pakeis buvusį Vilniaus merą ir europarlamentarą Juozą Imbrasą.

49-erių V. Stankevič, išrinktas pagal partijos „Tvarka ir teisingumas" sąrašo numerį, yra baigęs Vilniaus Gedimino technikos universiteto verslo vadybos studijas, šiuo metu yra įmonių grupės „Helios Group" prezidentas.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narė D. Bekintienė miesto Taryboje taip pat ne naujokė, yra buvusi Vilniaus miesto tarybos bei Seimo narė. Patyrusi politikė yra apdovanota atminimo ženklu „Už nuopelnus Vilniaus savivaldai" ir Savivaldybių seniūnų asociacijos medaliu - „Už nuopelnus Lietuvos savivaldai".

A. Maldeikienę Taryboje pakeitęs politinės partijos „Lietuvos sąrašas" narys G. Terleckas yra įgijęs istorijos ir teisės sričių pedagoginį išsilavinimą, dirba Trakų istorijos muziejaus Medininkų pilies skyriaus vedėju.

Pasikeitus sostinės tarybos nariams, peržiūrėtos ir komitetų sudėtys. Aplinkos ir energetikos komitete pirmininkavusią A. Armonaitę keičia šiluminės energetikos ekspertas B. Cicėnas. Ekonomikos ir finansų komitete dirbusius M. Majauską ir A. Maldeikienę pakeis naujai prisiekęs G. Terleckas ir Tarybos narys Adomas Bužinskas, prieš tai dirbęs Paslaugų ir miesto ūkio komitete. Į paslaugų ir ūkio komitetą paskirtas naujas sostinės tarybos narys V. Stankevič, į Sveikatos ir Kontrolės komitetus - D. Bekintienė.