Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcija nebus opozicine, ji pasiskelbė valdančiajai daugumai nepriklausanti frakcija. Jos seniūnė yra Rita Tamašunienė, seniūnės pavaduotoja – Vanda Kravčionok.

Didžiausioje Ramūno Karbauskio vadovaujamoje Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijoje dirbs 59 Seimo nariai. Frakcijos seniūno pavaduotojai yra Greta Kildišienė ir Aušrinė Norkienė.

Seimo socialdemokratų frakcijos seniūnė yra Irena Šiaulienė, jai talkins pavaduotojai Juozas Olekas ir Valentinas Bukauskas.

Naujame Seime išlieka ir Mišri parlamentarų grupė, kuriai priklauso 2 parlamentarai – Linas Balsys ir Aušra Maldeikienė.

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūno Gabrieliaus Landsbergio pavaduotojais išrinkti: pirmąja pavaduotoja – Irena Degutienė, pavaduotojais – Agnė Bilotaitė, Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė ir Jurgis Razma.

Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnu išrinktas Eugenijus Gentvilas, seniūno pavaduotojas yra Gintaras Steponavičius.