Iš pradžių – „ačių“ lankstinukuose rinkėjams, dėl ko esą kalti maketuotojai. Vėliau – klaida žodyje „pedagoginį“ padėkose mokytojams, dėl ko kaltę prisiėmė Švietimo ir mokslo ministerijos Personalo skyriaus darbuotojai.

O dar trečiadienį spaudoje pasirodė politikės apmokėta reklama, kur klaida įvelta ministrės varde. Audronė tapo Autrone.

Už šią klaidą ketvirtadienį viešai atsiprašė Skuodo rajono laikraščio „Mūsų žodis“, kuriame ir pasirodė tekstas su klaida, valdybos pirmininkė-redaktorė Dalia Zabitienė.

„Nuoširdžiai atsiprašome už tai, kad Skuodo rajono laikraštyje „Mūsų žodis“ Nr. 81 išspausdintoje Jūsų padėkoje pirmajame rinkimų į Seimą ture už Jus balsavusiems rinkėjams bei į antrąjį turą patekusios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatės Kuršo rinkimų apygardoje Levutės Staniuvienės palaikyme netyčia įsivėlė korektūros klaida – neteisingai parašytas Jūsų vardas. Taip atsitiko dėl „Mūsų žodžio“ redakcijos darbuotojų kaltės“, – rašoma jos A. Pitrėnienei adresuotame laiške.

Pastaroji klaida pro akis nepraslydo DELFI apžvalgininkui Andriui Tapinui. Jis savo feisbuko paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje matyti skelbimas, kuriame nesėkmingai Seimo rinkimuose pasirodžiusi A. Pitrėnienė dėkoja už palaikymą.