Antakalnio apygardoje Vilniuje į Seimą išrinkta su Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionimis demokratais kandidatavusi Ingrida Šimonytė, ji surinko 51,54 proc. rinkėjų balsų.

Šalčininkų-Vilniaus apygardoje į Seimą išrinktas Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovas Leonardas Talmontas, gavęs 64,43 proc. rinkėjų balsų.

Medininkų apygardoje Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovas Česlavas Olševskis Seimo nario mandatą pirmajame ture laimėjo su 53,31 proc. rinkėjų balsų.

Taip pat VRK skelbs pakartotinį balsavimą vienmandatėse apygardose, kuriose Seimo nariai nebuvo išrinkti per pirmąjį turą. Jis vyks spalio 23 dieną.

Kandidatas į Seimą vienmandatėje apygardoje išrenkamas jau per pirmąjį turą, jei už jį balsuoja daugiau kaip pusė rinkimuose dalyvavusių rinkėjų, o aktyvumas yra ne mažesnis nei 40 procentų.

Jei Seimo narys vienmandatėje apygardoje pirmajame ture neišrenkamas, po dviejų savaičių renkamas antras turas, kuriame dalyvauja du daugiausiai balsų gavę kandidatai.

Seimo rinkimai vyko praėjusį sekmadienį.