DELFI žurnalistė Vilma Danauskienė pirmadienį savo feisbuko paskyroje pasidalino A. Pitrėnienės lankstinuko nuotrauka. Joje matyti, kad Kuršo vienmandatėje apygardoje kandidatuojanti Darbo partijos atstovė savo rinkėjams dėkoja su klaida – parašyta „ačių“.

Kaip žurnalistei teigė šį reklaminį lankstinuką atsiuntęs asmuo, šie politikės reklaminiai lankstinukai buvo dalijami praėjusią savaitę Skuode. Iki tapdama Seimo nare A. Pitrėnienė dirbo vienos Skuodo gimnazijų direktore.

Nors progos pasišaipyti iš šios klaidos nepraleido ne vienas internautas, pati ministrė aiškino nematanti, ko juoktis – klaidų pasitaiko visiems.

„Rinkimų kampanijos lankstinuką maketavo reklamos gamyba užsiimanti įmonė. Maketuojant lankstinuką liko vietos ir jie pasiūlė pridėti sakinį, tačiau jį įrašydami padarė klaidą žodyje „ačiū“. Mes pamatėm klaidą ir iš karto sustabdėm platinimą“, – aplinkybes aiškino A. Pitrėnienė.

Jos teigimu, įmonė klaidą ištaisė ir iš naujo atspausdino visą lankstinukų tiražą. Visa tai esą užtruko tik vieną dieną – dabar dirbama su naujais lankstinukais.

„Klaidą padariusi įmonė atsiprašė. Jai pretenzijų neturiu, nes įmonė ir taip patyrė nuostolių iš naujo atspausdindama visą tiražą. Visiems visko pasitaiko“, – įsitikinusi ministrė.