Tyrais jausmais tikėjusi moteris aiškina su šiuo vyru susidėjusi dėl jo panašumo į arabus, tačiau tamsiaakis lietuvis, kaip greičiausiai buvo galima tikėtis, Liną išdavė.

Tad ji kreipėsi į LNK „Yra, kaip yra“ laidos vedėjus, kurių prašė padėti apsispręsti, ką toliau daryti gyvenime.

Bendravo su užsieniečiais, bet miegojo su lietuviu: meilė yra akla

„9 kažkur mėnesius (kartu su Muhamedu esu – DELFI), apsivedė pakistanietis spalio mėnesį, pernai. Aš išsiskyriau, jis apsivedė. Ir norėjo čia atvažiavęs vesti mane. Jis musulmonas yra“, – savo istoriją laidoje „Yra, kaip yra“ pradėjo pasakoti ji.

Anot Linos, dar bendraudama su užsieniečiais ji ėmė gyventi ir su Žydrūnu. Nors moteris pati pripažįsta nebuvusi ištikima, griežtai smerkė tokį naujojo meilužio elgesį.

„Po kokių gerų 3 mėnesių (santykiai pasikeitė – DELFI). Jis bendraudavo visą laiką su moterimis kitomis. Su manimi būdamas. Feisbuku, internetu. Jis bendraudavo su jomis, rašydavo, kitą kartą man rodydavo, ką rašo – kad neturi draugės, ieško draugės. Aš sakydavau, kad taip negalima daryti – pas mane gyveni, o taip darai. Bet jis sakydavo, kad tai jo pramoga“, – aiškino Lina.

Tačiau viską, net išdavystę su tikra savo drauge, jam ji aiškino atleidusi, nes „meilė yra akla“.

Vis dėlto Žydrūnas, panašu, įsimylėjęs nesijautė, nes išsikraustė gyventi pas vieną naujų simpatijų. Tiesa, prieš tai dar finansiškai nugręžęs Liną, sudaužęs jos kompiuterį.

„Aš praradau viską – turtus, vaikus, kritau vėl į tą duobę, dabar bandau išlipti. Alkoholis“, – atviravo moteris.

Ji sakė vis išgerdavusi ir su net smurtauti vėliau ėmusiu Žydrūnu, tačiau dabar pasakojo esą besistojanti ant kojų, vėl turinti darbą, besinuomojanti butą.

Turėjo daugiau nei 200 moterų: prieš kameras išsirengdavo ir tenkindavosi

„Aš turėjau daugiau nei 200 moterų, – LNK laidoje gyrėsi Žydrūnas, – Lina man tik viena iš daugelio“.

Linos akyse kaupėsi ašaros, kai ji girdėjo tokius buvusio draugo žodžius. Tačiau ji pripažino radusi ir užrašų knygelę, kur surašytas moterų amžius, miestai, kur gyvena, telefonų numeriai. Žydrūnas pripažino tokią knygelę iš tiesų turįs.

Maža to, pasirodęs studijoje jis papasakojo daug pikantiškų detalių iš Linos gyvenimo. Vyras sakė, kad Lina prie kompiuterio su „tais uzbekais“ ne tik šiaip bendraudavo, bet ir savo nuogą krūtinę demonstruodavo. O jie taip pat „atsipalaiduodavo“.

Tuo metu Lina kaltino Žydrūną tokiu pat bendravimu su savomis draugėmis. Esą jis liepdavo joms „kišti pirštus“, o pats tuomet neva taip pat masturbuodavosi, žvelgdamas į jas telefono ekrane.

„Vakare tai namuose kiekvienas vyras gali išsirengti, ten yra tiesioginis eteris, tos merginos-moterys tave mato. Būna, jos irgi išsirengia, tenkinasi anoje pusėje. Nėra paslapties čia, taigi“, – dėstė jis.

Žydrūnas: šiais laikais vyrai turi po 4 meilužes, aš – 8

Kartu Žydrūnas aiškino negalėjęs dirbti jų draugystės metu, nes turėjo prižiūrėti du Linos vaikus, kurie gyveno kartu – vienam jų buvo 9, kitam – 10 metų. Pati moteris atsakė teigiamai, vedėjos paklausta, ar tiesa, kad kavalieriai jai labiau nei vaikai rūpi.

„Šiais laikais, žinokit, vyras turi 4 meilužes, kaip nieko, aš Jums atvirai galiu pasakyti. Aš bendrauju su 8 moterimis ir aš tą toliau darysiu, kol dar galiu“, – atvirai aiškino jis.

Žydrūno teigimu, internete, pažinčių portaluose, gausu visokių moterų – yra ir pasiturinčių, ir kitokių, esą tik „reikia žiūrėti“.

Tuo metu Lina, skundėsi Žydrūnas, versdavo jį kartu gerti alkoholį, puldavo, jei tai daryti atsisakydavo. Laidoje jis rodė ir likusius nuo įdrėskimų nagais randus, kurie liko po tokių pykčių.

„Karšta moteris“, – tepakomentavo tuos randus pamačiusi Lina, kartu paaiškinusi, kad jie atsirado sekso metu.

Vyras kviečia grįžti atgal

Moteris neslėpė vis dar esanti neabejinga savo buvusiam draugui Žydrūnui, tačiau pripažino turinti ir naujų simpatijų – jaunesnių, bet lietuvių.

Tuo metu laidoje „Yra, kaip yra“ apsilankė ir Linos buvęs vyras, vaikų tėvas. Šis prašė moters sugrįžti į namus, nors pasakojo iki šiol jaučiantis gėdą dėl žmonos elgesio, turintis mokėti ir jos skolas.

Tiesa, jis neslėpė ir pats nebuvęs auksinis – kartais smurtavęs, kartais išgerdavęs, bet neva tik tuomet, kai Lina labai sunervindavo. Taip pat vyras aiškino negailėjęs jai dėmesio, pavyzdžiui, parnešdavęs šokolado, tik vėliau atimdavęs, jei Lina vėl prieš užsieniečius kojas skėsdavo.

„Nedrąsu, reikia išsipasakoti teisybę. Lina buvo 13 metų, kai susipažinome, suėjus 17-ai „pradėjome“ meilę, susilaukė vaikelio. Pradėjome gyvenimą, susituokėme – viskas šaunu. Buvo meilė. Ir dabar jaučiu meilę. Širdis ją prisimena, skausmą užmiršta visokį<...>. Nuo jos priklauso – grįš ar ne“, – pasakojo vyras.