Entuziazmo nestokojo ir renginio vedėjas Tomas Langvinis. „Pats atvykau su savo šeima, gausia penkių asmenų šeima, ir mano mažasis Adomas pagaliau pirmą kartą išvydo jūrą“, - džiaugėsi jis. Netrukus kartu su meru D. Jasaičiu jis ant scenos pakvietė ir ypatingus svečius – nuo Vilniaus iki Nidos per penkias dienas atbėgusius „F.O.C.U.S. Running“ klubo bėgikus bei Neringos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesį gelbėtoją Vikintą Petraitį, kuris per savaitę dviračius apvažiavo aplink Lietuvą.

Bėgikai, įveikę 430 kilometrų, ir V. Petraitis, numynęs daugiau kaip 1400 kilometrų, padėjo merui iškilmingai iškelti šventės vėliavą, kuri ir tapo viso festivalio atidarymo ženklu. „F.O.C.U.S. Running“ bėgikai festivalio vėliavą atgabeno iš pat Vilniaus, o pakeliui aplankytų miestų merai ant jos įrašė savo linkėjimus Neringai ir visiems festivalio dalyviams.

Nepaisant įspūdingų įveiktų distancijų, šypsenos švietė tiek bėgikų, tiek ir V. Petraičio veiduose. „Kai nori, viskas įmanoma“, - šyptelėjo „F.O.C.U.S. Running“ bėgikai, pridūrę, kad nauji nariai klube visuomet laukiami.

Visą savaitgalį vyksiantis festivalis suvienys ne tik įvairių sporto šakų entuziastus, bet ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjus. Iki sekmadienio festivalio dalyviai susirungs triatlone, 5 ir 10 kilometrų bėgime, krepšinio, futbolo ir paplūdimio tinklinio turnyruose, orientacinėse, šiaurietiško ėjimo, jėgos aitvarų ir kitose varžybose. Speciali bėgimo trasa lauks ir vaikų, be to, visą savaitgalį netrūks įvairių kitų pramogų ir atrakcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)