Tačiau pats jis yra pripažinęs, kad gyvenime mylėjo tik vieną moterį – sesers dukrą Geli Raubal. Tiesa, judviejų meilės greičiausiai niekas nepavadintų tėviška.

Susižavėjo sesers dukterimi

Artimi santykiai su dukterėčia A. Hitlerio šeimoje nebuvo tabu. Ir pats fiureris – kraujomaišos vaisius, mat jo tėvas vedė pusbrolio dukrą.

Gali būti, kad dėl to ir pačiam A. Hitleriui nebuvo nepateisinama susidėti su savo sesers Angelos dukterimi. Tiesa, jų motinos buvo skirtingos, tas pats tik tėvas, tačiau jiedu su seserimi nevengė bendrauti, palaikė gana neblogus ryšius.

Tai įrodo ir faktas, kad, kai tapo našle, A. Hitleris pakvietė Angelą atsikraustyti pas jį ir įdarbino ją namų tvarkytoja. Pas fiurerį ji persikraustė su savo 17-mete dukterimi dėl ko, matyt, neilgai trukus labai pasigailėjo.

Geli Raubal

Tapo fiurerio meilės įkaite

Dėdė Adis, kaip jį vadino Geli, savo 19 metų jaunesne dukterėčia taip susižavėjo, kad nesitraukė nuo jos nė per žingsnį. Tiesa, visuomet buvęs valdingas, šios savo savybės jis neprarado ir įsimylėjęs.

Pasakojama, kad A. Hitleris tapo labai pavydus ir be proto įkyrus. Pavyzdžiui, Geli niekuomet neleisdavo bendrauti su vyriškos lyties draugais. Kartą net nušovė savo vairuotoją Emilį Mauricą, kai sužinojo, kad jiedu su jaunąja panele užmezgė draugiškus santykius.

Maža to, po šio įvykio A. Hitleris pasirūpino, kad Geli kone niekuomet neliktų viena. Ją beveik visuomet kas nors sekė ir stebėjo. To laikotarpio tyrėjai teigė, kad fiureris į šią merginą žiūrėjo kaip į jam priklausančią nuosavybę. Kai kurie nevengia pasisakyti ir aštriau: ji buvo jo meilės įkaitė.

Svajojo gyventi savarankiškai, bet buvo kontroliuojama

Savo ruožtu pati Geli didelės meilės savo dėdei tikrai nejautė. Jos motina esą vėliau pasakojo, kad ji planavo pabėgti į Vieną, kur svajojo mokytis dainavimo.

Tiesa, apie šį merginos pomėgį A. Hitleris žinojo. Kai ji pareiškė norą tapti operos soliste, jis nusamdė geriausius Miuncheno operos solistus, kurie merginą mokė dainavimo paslapčių.

Nepaisant to, iš savo akiračio jis jos nepaleido. Tikinama esą Geli buvo įsižiūrėjusi vieną jaunuolį iš Linzo, tačiau, žinoma, judviejų santykių užmezgimui A. Hitleris prieštaravo.

Geli Raubal

Santykiai nebuvo platoniški, planavo ir vestuves

Savo ruožtu pats A. Hitleris, pasakojama, planavo vesti Geli, tačiau suorganizuoti bažnytinę santuoką su savo giminaite nebuvo taip paprasta netgi ir tokiam įtakingam žmogui. Maža to, jo politiniai bendražygiai ne kartą jam aiškino, kad jis privalo nutraukti šiuos keistus santykius ir neberodyti blogo pavyzdžio tautiečiams.

Tačiau skirtis su savo gyvenimo meile fiureris tikrai nenorėjo. Dėl savo giminaitės jis buvo tiesiog pametęs galvą. Kartu jie vyko į šalių susitikimus ir konferencijas, dalyvavo procesijose, lankėsi restoranuose, kavinėse, teatruose, meno parodose ir muziejuose, mėgo viešėti kalnuose.

Sklando gandai, kad judviejų santykiai tikrai nebuvo tik platoniški. Nors yra daugybė dvejonių dėl A. Hitlerio seksualinio gyvenimo, manoma, kad būtent su Geli jis vis dėlto ne kartą mylėjosi.

Galima numanyti, kad tai dar labiau apsunkino jaunos merginos gyvenimą. Ne vienas istorikas yra aprašęs intymius fiurerio pomėgius, kurie, panašu, tikrai nebuvo orientuoti į moterų poreikių tenkinimą.

Turėjo gėdingą paslaptį

A. Hitleris kentėjo nuo įgimto defekto – hipospadijos, kuri nulėmė, kad jo vyriškas lytinis organas buvo nenormaliai mažas, tvirtina istorikai Jonathanas Mayo ir Emma Craigie savo knygoje „Hitler`s Last Day: Minute by Minute“ („A. Hitlerio paskutinė diena: minutė po minutės“). Minėti istorikai teigia aptikę medicininių įrašų, kurie patvirtina slaptą fiurerio anomaliją, rašo „The Telegraph“.

Itin mažu peniu laikomas toks lyties organas, kurio ilgis nesiekia 5 cm, o erekcijos metu būna maždaug 12 cm ilgio.

Ši naujiena pasirodė vos po dviejų mėnesių, kai vienas vokiečių istorikas pranešė radęs įrodymų, kad A. Hitleris iš tikrųjų turėjo tik vieną sėklidę, kaip ir buvo dainuojama garsioje 1939 metų dainelėje.

„Manoma, kad A. Hitleris kentėjo nuo dviejų genitalinių defektų – nenusileidusios sėklidės ir retos ligos, vadinamos penio hipospadija, kai šlaplė atsiveria užpakalinėje penio dalyje“, – rašė J. Mayo ir E. Craigie.

Geli Raubal ir Adolfas Hitleris

Turėjo keistų iškrypimų

Svarstoma, kad būtent dėlto A. Hitleris bijodavo pasirodyti nuogas ir jį dažnai apimdavo įsiūčio priepuoliai.

Savo ruožtu britų istorikas Ianas Kershaw A. Hitlerio biografijoje rašo, kad Austrijoje gimęs nacių lyderis bjaurėjosi bet kokio pobūdžio seksualiniu gyvenimu, nes bijodavo apsikrėsti kokia nors infekcija.

Tačiau, pavyzdžiui, Jungtinių Amerikos Valstijų operatyvinėms tarnyboms pateiktame dokumente „Psichologinė Adolfo Hitlerio analizė: jo gyvenimas ir legenda“, kurį parengė daktaras Walteris Langeris, buvo atskleistas ir dar keistesnis fiurerio seksualinis iškrypimas.

W. Langeris daro išvadą, kad nacių lyderis buvo kaprofilas – žmogus, kurį susijaudinti verčia išmatos. Dar didesnį pasišlykštėjimą kelia tai, kad A. Hitlerį esą galbūt jaudindavo moterys, kurios pritūpusios virš veido jam šlapindavosi į burną. Manoma, kad tokias seksualines fantazijas šis vyras įgyvendindavo su viena iš nedaugelio moterų, su kuriomis mylėjosi – savo dukterėčia Geli Raubal. Tokią išvadą pateikia dailystar.co.uk.

Tačiau, žinoma, kurios šių istorijų yra tiesa, patvirtinti galėtų tik pats A. Hitleris. Tačiau apie savo seksualinį gyvenimą jis niekuomet neatviravo.

Geli Raubal

Po 6 bendro gyvenimo metų nusižudė

Nebegalėdama taikstytis su tokiomis gyvenimo sąlygomis, nepakeliamu dėdės dėmesiu 1931 m., būdama 23-ejų, Geli nusižudė. Ginklas, kuriuo ji nusišovė, priklauso A. Hitleriui.

Būtent dėl to vėliau pasigirdo įvairių spekuliacijų, kas gali būti kaltas dėl merginos mirties. Vieni spėjo, kad Geli tiesiog norėjo nutraukti judviejų ryšius, kiti – galbūt ji laukėsi, o judviejų meilės vaisiui nepritarė ir pats fiureris.

Buvo spėjama, gal merginą nužudė jis pats, o galbūt politiniai oponentai ar net bendražygiai, tačiau atlikus tyrimus teigta, kad Geli žuvo nuo savo rankos.

Savo ruožtu po karo vykusiame Niurnbergo tribunole aukšti nacių lyderiai teigė, kad šis įvykis sukrėtė fiurerį labiau nei bet kuris kitas įvykis jo gyvenime. Netrūko kalbančių, kad jį patį po mylimosios mirties užklupo depresija, esą jis pats bandė nusižudyti.

Tiesa, neilgai trukus ramybę iš dalies jis rado Evos Braun glėbyje.

Hitleris ir Eva Brown

Meilužės ne kartą bandė žudytis

Ilgus metus ji gyveno kruvinojo monstro šešėlyje ir visada svajojo įteisinti jų santykius.

Tai pagaliau įvyko, kai Hitlerio, jo gyvenimo draugės ir viso „tūkstantmečio reicho“ likimas jau buvo nulemtas. Jiedu susituokė 1945 m., praėjus 14 metų nuo Geli mirties. Tačiau praėjus keturiasdešimčiai valandų po to, kai Eva Brown tapo Eva Hitler, jiedu kartu su fiureriu nusižudė.

Įdomu, kad iš šešių A. Hitlerio numanomų meilužių dvi nusižudė, viena mirė nuo sužeidimų praėjus aštuoneriems metams po bandymo nusižudyti, o dar viena bandė žudytis, bet jai nepavyko.