Paprastai į Kačerginę suplūsta automobilių ar motociklų lenktynininkai, tačiau sekmadienį, Šv. Valentino dieną, „Nemuno žiedą“ okupavo įsimylėję bėgikai. Jie varžėsi pirmą kartą surengtame bėgime „Pagauk Valentiną“.

Į tokį neeilinį bėgimą susirinko beveik pusę tūkstančio bėgikų. Į renginį atvyko nemažai porų. Štai Aleksandras ir Austėja nusprendė netradiciškai paminėti Meilės dieną, todėl ryžosi bėgti. Kita pora – Rūta ir Marius taip pat norėjo kitokios Šv. Valentino dienos, tad nusprendė, jog pro ausis švilpiantis vėjas jiems bus į naudą.

„Nemuno žiede“ vykusiame bėgime dalyviai galėjo rinktis kokį atstumą bėgti – 5 ar 10 kilometrų. Greičiausiai trasą įveikęs bėgikas įamžintas „Nemuno žiedo“ rekordų knygoje ir garbės lentoje, tarp automobilio sporto profesionalų. Taip pat greičiausioji porelė trasą dar kartą galėjo įveikti lenktyniniu automobiliu, mat tai buvo vienas iš prizų.

Be bėgimo, dalyviai galėjo apžiūrėti įvairius sportinius automobilius, varžytis kitose pramogose. Viliamasi, kad toks renginys taps tradicija ir Meilės dieną žmonės galės sutikti kartu bėgdami ir taip dar labiau sutvirtindami draugystę.