„Negaliu tylėti kaip elektrikas. Kaunas. Rotušės aikštė. Atrakcionas vaikams. Elektros prietaisas gan nemažos galios. O pajungtas buitinių prailgintuvų kombinacija. Maža to, kad tai yra buitiniai, bet dar ir nehermetiški lauke! Tai dėkui klimato atšilimui, kad buvo sausa. O kai pasnigs ir pradės tirpti? Išmes saugiklius ar trinktels arčiausiai stovintiems? Kas išdavė leidimus ir kas turi prižiūrėti tech. saugumą? Yra toks departamentas, kur išduoda vienkartinius leidimus eksploatacijai“, - socialiniame tinkle stebėjosi buvęs Kauno miesto tarybos Aušrys Kriščiūnas – Tynta.

Be to, žinomam veikėjui užkliuvo ir tai, kad naudojantis atrakcionais neišduodami jokie bilietai.

„Kaunas kovoja su korupcija? Nemačiau atrakcionuose nei kasos aparato, nei kokių nors bilietėlių su šaknelėm. O visgi vienas pirstelėjimas - 2€. O per dieną? O iki naujako? Čia net apie narkoprekybą ar prostituciją gali pamiršti. Toks biznis miesto širdyje!“, - stebėjosi A. Kriščiūnas.

Kauno vadovai patvirtino, kad žino apie šią situaciją.

„Jau duoti nurodymai ir visi trūkumai bus panaikinti pirmadienį“, - DELFI teigė Kauno vicemeras Povilas Mačiulis.

Tiesa, pasirodžius šiai žiniai, skaitytojas atsiuntė gruodžio 19 dieną darytą nuotrauką, kurioje matosi, jog Vilniaus rotušės aikštėje esančios eglutės instaliacijos laidai taip pat labai netvarkingi.

Susisiekus su „Kalėdos sostinėje 2015“ organizatoriais, šie paprašė atsiųsti skaitytojo užfiksuoto galimo saugos pažeidimo nuotrauką ir patikino, kad jei bus išsiaiškinta, jog interaktyvios pramogos į elektros lizdus įjungtos neatsižvelgiant į saugumo reikalavimus, trūkumai tuoj pat bus šalinami.
Platesnį komentarą organizatoriai žadėjo pateikti įvertinę susidariusią situaciją.

Rotušės aikštėje esančios eglutės instaliacijos laidai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)