Po LNK laidos KK2 paviešintų skandalingų vaizdų apie prabangius apartamentus, lenda ir daugiau faktų apie Druskininkų savivaldybėje vykstančius nešvarius dalykus.

Pasirodo, kad „Aqua“ parke dirba Druskininkų savivaldybės mero Ričardo Malinausko pirmoji žmona Daiva Malinauskienė, dukra Evelina Malinauskaitė, Druskininkų mero pavaduotojo Lino Urmanavičiaus žmona Vilija Urmanavičienė, vicemero sūnus Tomas Urmanavičius, Druskininkų savivaldybės administracijos direktorės Vilmos Jurgelevičienės sūnus Gytis Jurgelevičius, Druskininkų valdžios savivaldybės tarybos narė Inga Šinkonienė, Druskininkų savivaldybės tarybos nario Virgaudo Taletavičiaus žmona Giedrė Taletavičienė, „Aqua“ centro valdybos pirmininko Algirdo Svirsko pusbrolis Gintaras Svirskas.

Visą istoriją apie tai, kaip Druskininkų politikų artimieji randą darbą, šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK atskleis laida KK2.

Kurorto administracijos direktorė Vilma Jurgelevičienė KK2 žurnalistams tvirtino, kad į darbą žmonės priimami įstaigos nustatyta tvarka bei į kadrų politiką savivaldybės administracija nesikiša.

Tačiau moteris sako besidžiaugianti, kad jos sūnus turi darbą: „Žinokit labai džiaugiuosi, kad jis dirba, bet kadangi vyksta Seimo komisijose tyrimai – nekomentuosiu plačiau“.

Vicemeras Linas Urmanavičius buvo labai nepatenkintas, kad žurnalistai knaisiojasi po jo šeimos darbo vietas.

L.Urmanavičius neseniai buvo apklaustas STT kaip specialusis liudytojas, Druskininkų apartamentų galimos korupcijos byloje bei su žurnalistais bendrauti nepanoro: „Ateisit antradienį, bendra tvarka aš jums atsakysiu į visus klausimus“.