Panašu, kad priimti sprendimą šiemet nebus lengva. Visos eglutės – itin dailios. Vienos jų išskiria originaliais papuošimais, kitos – natūralumu. Tik Jūsų balsai nulems, kurio miesto eglė bus karūnuota gražiausia.

Primename, kad pastaruosius šešerius metus rinkimuose triumfavo Kauno eglė. Kaip manote, kas šiemet jai galėtų mesti iššūkį?

Atkreipiame dėmesį, kad balsavimas yra ribojamas pagal IP. Savo nuomonę galite išreikšti iki gruodžio 22 d. vakaro. Gražiausią eglę paskelbsime prieš pat Kalėdas.

DELFI atsiprašo gyventojų iš tų miestų ir miestelių, kurių eglės balsavime nedalyvauja – kaip ir kasmet Jūsų verdikto lauks tik didžiausių miestų eglės. Jei manote, kad nugalėtojos šiame balsavime nėra ir turite geresnį pasiūlymą, jį su nuotrauka siųskite el. paštu pilieciai@delfi.lt (su prierašu „Gražiausia eglė“).

Balsuokite, komentuokite ir padėkite nulemti metų eglės rinkimus – svarbus kiekvienas balsas!

Kurio miesto Kalėdų eglutė Jums – gražiausia?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1280)