Vilniaus savivaldybės tinklalapyje skelbiamo plano aiškėja, kad gyventojams evakuoti ir jiems priimti sostinės teritorijoje yra 131 kolektyvinės apsaugos statinys. Vilniuje gyvena daugiau kaip pusė milijono žmonių. Kauno miestas, turintis per 300 tūkst. gyventojų, analogiškame plane yra numatęs dvigubai daugiau evakavimo vietų - 275, Vilniaus rajono savivaldybė - 55, o Klaipėda su 159 tūkst. gyventojų - 31 kolektyvinės apsaugos statinį.

Vilniuje dauguma vardijamų objektų – mokyklos ir darželiai, tiksliau, jų sporto salės, rūsiai, koridoriai, valgyklos, aktų salės. Tarp kitokių objektų – Antakalnio poliklinika, Mykolo Romerio universiteto patalpos, Respublikinės Vilniaus psichiatrijos ligoninės beveik 9 tūkst. kvadratinių metrų rūsys.

Kaune atskiru dokumentu savivaldybės sąraše pirmas dvi pozicijas užima Nemuno saloje pastatyta „Žalgirio“ arena ir netoli jos įsikūręs prekybos ir pramogų centras „Akropolis“. Kaip ir sostinėje, dauguma statinių - mokyklos ir darželiai, tačiau, pavyzdžiui, gyventojams apsaugoti, kaip deklaruojama, būtų skirta Kauno sporto halė, prekybos centrai, Vilijampolės turgus, Kauno muzikinis ir Dramos teatrai, kino teatras „Romuva“. Vardijamos ir gamyklų teritorijose esančios slėptuvės Pramonės prospekte, ir II, IV, V, VI, VII, IX fortai, taip pat Pažaislio vienuolynas ir Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčia, Kauno botanikos sodas.

Klaipėdoje 31-oje pozicijoje visi išvardyti objektai - mokyklos.