Paprašytas pakomentuoti paskelbtus faktus, Druskininkų savivaldybės tarybos narys Vilius Semeška neslėpė nuostabos: „Neįtikėtina. Remiantis žiniasklaidoje pateiktais faktais, darytinos išvados, kad Druskininkų savivaldybės įstaiga sukūrė produktą - leidinį „Mano Druskininkai“, o visa intelektinė nuosavybė priklausė leidinio redaktorei, tai yra privačiam asmeniui. Leidinio redaktorė Laima Staučytė Rekevičienė, ne įstaigos vardu, 2015 m. vasario 28 d. pateikė paraišką patentuoti „Mano Druskininkai“ prekės ženklą tuo metu, kai leidinys dar buvo leidžiamas savivaldybės įstaigos. Vėliau jį parduoda, nors pats prekės ženklas įregistruojamas tik spalio 29 d., Dariui Gudeliui ir tampa jau privačios VŠĮ redaktore. Neturėdama dar net prekės ženklo nuosavybės, sugeba parduoti orą".

Tarybos narys atkreipė dėmesį, kad savivaldybės leidinio leidybą, taip pat dabartinį leidėją, privačią VŠĮ, finansiškai remia savivaldybės UAB „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras AQUA“.

V.Semeška prisiminė, jog Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnyba įsiteisėjusiame sprendime buvo pripažinusi, kad savivaldybės leidinys „Mano Druskininkai" tenkina grupinius politinius interesus ir leidžiamas pažeidžiant Visuomenės informavimo įstatymą.

„Kokia savivaldybės įstaigos „Druskininkų švietimo centras“ direktorius atsakomybė, o galbūt jis yra šio galimo nusikaltimo bendrininkas? Ar apie tai žinojo įstaigą kontroliuojanti savivaldybės administracijos direktorė, meras? Kas paėmė ir ar dalinosi D.Gudelio pinigus, mokėtus už prekės ženklą? Kokia suma buvo sumokėta ir padaryta žala savivaldybės bendruomenei? Į šiuos klausimus gali atsakyti tik teisėsauga,"- komentavo V.Semeška.

Jo teigimu, Druskininkų savivaldybės opozicija svarsto dėl galimai padarytos didelės žalos, sukčiavimo bei galimo piktnaudžiavimo tarnyba savivaldybės bendruomenei kreiptis į prokuratūrą.