Elektra dingo apie 20 val., o atsirado – 21.10 val.

Palangoje dirbantis DELFI žurnalistas Eiviltas Paraščiakas pasakojo, kad Jūratės gatvėje kaukė pastatų signalizacijos, kavinėse buvo tylu – neįprastai negrojo muzika, o žmonės vakarieniavo prieblandoje.

Pramogų parko darbuotojai nespėjusiems pasinaudoti atrakcionais grąžino sumokėtus pinigus.

„Žmonėms atrakcione nieko nenutiko. Žemyn galva jiems sėdėti nereikėjo“, – sakė viena parko darbuotoja.

Parko darbuotojai lankytojus buvo informavę, kad elektra atsiras apie pusę vienuolikos vakaro, tačiau viskas jų pačių ir poilsiautojų nuostabai vėl nušvito šiek tiek po 21 val.

Žmones gatvėse pokštavo, kad Palanga neatlaikė poilsiautojų karščio.

Kartu su atsiradusia elektra pradėjo veikti ir Palangos svečių itin pamėgtas fontanas Jūratės ir Vytauto gatvių sankirtoje. Aplink ji vėl gausiai susirinko žmonės.

Elektros skirstymo bendrovės LESTO atstovė Lina Rimkutė-Žičkė teigė, kad elektra buvo dingusi dėl gedimo, kurį sukėlė karštis.

„Gedimas įvyko kabelyje vidutinės įtampos tinkle. Dabar elektros tiekimas jau atstatytas visoje Palangoje“,– paaiškino ji.

Sutrukdė žiūrėti krepšinį

Apie elektros dingimą DELFI sužinojo iš Vilniaus miesto tarybos nario Vido Urbonavičiaus.

„Žiūrėjome krepšinį, galvojome, kad kavinėje dingo elektrą, bet išėjus į gatvę paaiškėjo, kad jos nėra visoje gatvėje“, – DELFI pasakojo jis.


Pašnekovo teigimu, Jūratės gatvėje buvo sustojusios ir karuselės. „Ten yra toks ratas, kur sėdi žmonės ir jie taip ir liko užstrigę vertikalioje padėtyje.

Aišku, subėgo visi pramogų parko darbuotojai ir juos nuleido, bet jiems vis tiek buvo baisoka“, – pasakojo pašnekovas.

V. Urbonavičius teigė, kad be elektros buvo pakankamai didelė Palangos teritorija.