Č. Daugėla pripažintas kaltu dėl dokumentų klastojimo ir piktnaudžiavimo. Teismas buvusį politiką išteisino dėl bendrininkavimo ir turto išvaistymo. Teismas konstatavo, kad Alytaus savivaldybei finansinė žala nebuvo padaryta.

Nors Č. Daugėlai grėsė reali laisvės atėmimo bausmė, buvęs Alytaus vadovas išgirdęs teismo verdiktą neslėpė pykčio.

„Turėjau būti išteisintas, nes jokio nusikaltimo nepadariau“, - teigė Č. Daugėla, nepanoręs daugiau komentuoti sprendimo. Neabejojama, kad sprendimas bus skundžiamas aukštesnės instancijos teismui.

Baudomis nuo 1500 iki 3000 eurų atsipirko ir kiti kaltinamieji - Giedrius Čereškevičius, Sigitas Stumbras, Jūratė Sadauskienė, Marija Ambrulevičienė, Dobilas Kurtinaitis, Dalia Žilinskienė, Rima Rakauskienė, Giedrius Kapočius, Eimutis Biekša, Valdemaras Mačiunskas, Antanas Gleiznys. Tuo tarpu Dainius Obolevičius ir Valdas Ribačiauskas buvo išteisinti.

Išteisinamasis nuosprendis paskelbtas ir Č. Daugėlos įmonei "Kortas", UAB "Dotronika" ir UAB "Elmonta".

Specialiųjų tyrimų tarnyba Alytaus miesto merą sulaikė 2010-ųjų rudenį, atlikdama ikiteisminį tyrimą dėl galimų nusikaltimų, susijusių su Alytaus miesto stadiono Birutės gatvėje, futbolo aikštės su lengvosios atletikos sektoriais rekonstrukcijos statybos darbų projektavimu, viešaisiais pirkimais ir šių darbų atlikimu.

Teismas konstatavo, kad statant stadioną buvo atlikti darbai, kurie nebuvo numatyti sutartyje tarp UAB „Kortas“ ir Alytaus savivaldybės. Vėliau siekiant darbus įteisinti buvo rengiami fiktyvūs viešieji pirkimai, kurių nugalėtojai buvo iš anksto aiškūs.