Patys brangiausi apartamentai Palangoje yra penkių žvaigždučių viešbutyje „Vanagupė“. Jų kaina nekinta visus metus, todėl tiek žiemą, tiek vasarą per piką išsinuomoti prezidentinius apartamentus kainuoja 725 eurus per parą, o tai yra beveik trijų mėnesių minimali alga, atskaičius mokesčius.

Prezidentinių „Vanagupės“ apartamentų plotas – 90 kv. m. Jie yra išsidėstę per du aukštus.

Apartamentuose yra du miegamieji, pirmajame aukšte esančioje svetainėje įrengtas baras.

Prezidetiniuose apartamentuose taip pat yra prabangus vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušo kabina, įrengtas ir papildomas vonios kambarys, kad svečiams nereikėtų laukti eilės nusiprausti.

Antrajame aukšte įrengtas miegamasis sujungtas su poilsio kambariu.

Prezidentiniuose apartamentuose apsistoję svečiai gali nemokamai pusryčiauti, naudotis automobilių stovėjimo aikštele, sveikatingumo centro paslaugomis (sauna, garinė pirtis, baseinas, sūkurinė vonia, masažinių srovių baseinas, aromaterapinė pirtis, ledo kambarys, turkiška pirtis, treniruoklių salė), lauko baseinu, internetu.

„Tiesą sakant, prezidentiniai apartamentai pas mus nėra užsakomi labai dažnai. Užimtumas nėra didelis net per patį sezono piką. Tačiau svarbiausia, kad jie yra, kad mes, Palanga, gali pasiūlyti tokią paslaugą, jei, pavyzdžiui, atvyktų itin aukšto rango svečiai“, – teigė „Vanagupės“ atstovai.

Viešbučio "Vanagupė" prezidentiniai apartamentai

595 eurai už parą – tiek kainuoja trijų kambarių apartamentai kotedžde, priklausiančiame pačios aukščiausios klasės viešbutyje „Palanga“. Jis įvertintas penkiomis plius žvaigždutėmis.

Patekti į apartamentus DELFI žurnalistams nepavyko, nes viešbučio direktorė atostogauja, o kiti darbuotojai esą nėra įgalioti teikti informaciją ar priimti sprendimus dėl leidimo fotografuoti.

„Trijų kambarių apartamentai (60 kv. m.), įrengti atskirame kotedže – tai idealus pasirinkimas šeimos poilsiui su vaikais. Apartamentai susideda iš trijų kambarių. Erdvi jauki svetainė puikiai tinka šeimyniniam poilsiui arba didesnėms draugijoms. Čia pat visiškai įrengta virtuvė su dideliu šeimyniniu valgomuoju stalu. Viename miegamajame kambaryje yra didelė dvigulė lova, kitame – dvi viengulės lovos, tinkamos tiek vaikams, tiek suaugusiems. Antrame kotedžo aukšte išsidėsčiusiuose apartamentuose įrengti balkonai, o pirmame – lauko terasos, kur šiltuoju metu laiku galima atsipalaiduoti grakščių pušų apsuptyje. Šalia kotedžo yra lauko baseinas su pašildomu vandeniu – visų amžių vaikų ir suaugusiųjų džiaugsmas“, – rašoma viešbučio „Palanga“ interneto svetainėje.

Į brangiausių nakvynės vietų Palangoje penketuką patenka ir legendinės vilos „Auska“ prezidentiniai apartamentai. Jie išskirtiniai tuo, kad šiuose apartamentuose yra ne kartą apsistoję visi Lietuvos prezidentai, išskyrus dabartinę šalies vadovę Dalią Grybauskaitę.

Para šiuose prezidentiniuose apartamentuose kainuoja 509 eurus.
Prezidentinį kompleksą sudaro dveji apartamentai ir vienas liukso klasės kambarys. Kiekviename jų yra vonios kambarys. Komplekse taip pat yra bendra svetainė su židiniu bei erdvia terasa su vaizdu į jūros pusę. Komplekso plotas – 223 kv. m.

Komplekse vienu metu gali apsistoti šešių žmonių kompanija.

Į kainą įskaičiuoti pusryčiai, automobilių stovėjimo aikštelė, bevielis internetas, nuo ryto iki vakaro galima naudotis viešbučio baseinu, kuriame yra pašildytas jūros vanduo.

„Šis prezidentinis kompleksas yra labai populiarus. Nors kaina ir atrodo didelė, tačiau vienu metu jame gali apsistoti šeši žmonės, tada kaina jau nebėra tokia didelė. Šis kompleksas dabar užimtas kiekvieną dieną. Norintiems jame apsistoti, reikės palaukti rugjūčio vidurio, nes tik tada dar yra vietų“, – teigė vilos „Auska“ atstovas Artūras Zamarskis.

Vilos "Auska" prezidentinis kompleksas

Prabangių nakvynės vietų gausu ir keturių žvaigždučių viešbučiuose. Vienas jų – „Pušų paunksnėje“. Čia liukso klasės keturių vietų apartamentai vasaros sezono metu kainuoja 362 eurus per parą.

Itališka dvasia įrengti apartamentai dvelkia prabanga. Apartamentų kambariai yra dviejuose aukštuose. Pirmajame įrengta svetainė su židiniu, mini virtuve, vonios kambariu, kuris dekoruotas marmuru.

Antrajame aukšte – du miegamieji. Vienas jų yra erdvus su plačia dvigule lova ir išėjimu į terasą, kitas – mažesnis su dvigule lova arba dviem viengulėmis lovomis.

Liukso klasės apartamentuose yra kavos aparatas, oro kondicionavimo sistema, spartusis internetas, plačiaekraniai televizoriai svetainėje ir miegamajame, mini baras, seifas.

Apartamentams jaukumo ypač suteikia židinys, kurį galima užsikurti vėsų, lietingą vakarą. Iš apartamentų patekama tiesiai į viešbučio kiemą, kuriame įrengtas lauko restoranas, pasisėdėjimo erdvės.

Apartamentų svečiai nemokamai gali naudotis erdviu baseinu, kuriame vanduo pašildomas iki 28 laipsnių, pirtimi.

Analogiški apartamentai, tačiau dviviečiai, kainuoja 319 eurų.

Apartamentų užimtumas – įvairus. Būna tokių vasaros mėnesių, kai šie apartamentai užsakyti kiekvieną dieną, tačiau neretai jie būna tušti.

Viešbučio "Pušų paunksnėje" liukso klasės apartamentai

Prabangiausių nakvynės vietų Palangoje penketuko penktoje vietoje yra keturių žvaigždučių viešbučio „GabijaVIP apartamentai.

Palangos turizmo informacijos centro duomenimis, para šiuose apartamentuose kainuoja 347 eurus, bet pats viešbutis skelbia, kad apartamentų kaina šiuo metu yra 320 eurų už parą.

VIP apartamentai yra įrengti viršutiniame viešbučio aukšte, kur pro langus atsiveria vaizdas į pušų viršūnes. Medinės grindys, sodrios interjero spalvos, erdvės pojūtis nuteikia prabangiam poilsiui.

Apartamentuose yra trys zonos: miegamoji, poilsio zona su originaliais baldais bei valgomojo zona.

Apartamentų pagrindiniame vonios kambaryje su langu įrengta sauna bei burbulinė vonia.

„Šių apartamentų stilius, interjeras yra visiškai kitoks nei kitų mūsų viešbučio numerių. Apartamentai tikrai išskirtiniai, jie orientuoti į išskirtinius svečius, kurie sau gali leisti tokį poilsį. Pasitaiko atvejų, kai tas pats klientas šiuos apartamentus rezervuoja kelioms savaitėms. Ne vasarą šie apartamentai ypač populiarūs tarp jaunavedžių. Galime pasigirti ir tuo, kad šiuos apartamentus savo nakvynei Palangoje buvo pasirinkęs Filipas Kirkorovas“, – pasakojo viešbučio „Gabija“ Pardavimų ir rinkodaros vadovė Kristina Telpokaitė.

Apartamentų svečiams atviras ir viešbučio pirčių kompleksas su baseinu ir masažine vonia, treniruoklių salė.

„Mes šiais apartamentais tikrai didžiuojamės, nes svečiams galime pasiūlyti išskirtinę kokybę. Tačiau suprantama, kad ne visi tai gali sau leisti“, – teigė K. telpokaitė.

Viešbučio "Gabija" VIP apartamentai

Palangos turizmo informacijos centro darbuotojai patvirtino, jog kurorto svečiai dažniausiai renkasi poilsį trijų žvaigždučių viešbučiuose, kur para kainuoja iki 100 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)