Krašto apsaugos savanorių pajėgų Dainavos apygardos 1-oji rinktinė (Alytus) paskirs ir pristatys į karinius vienetus - 229 jaunuolius;

Krašto apsaugos savanorių pajėgų Dariaus ir Girėno apygardos 2-oji rinktinė (Kaunas) paskirs ir pristatys į karinius vienetus – 524 jaunuolius.

Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-oji rinktinė (Klaipėda) paskirs ir pristatys į karinius vienetus 420 jaunuolių.


Krašto apsaugos savanorių pajėgų Vyčio apygardos 5-oji rinktinė (Panevėžys) paskirs ir pristatys į karinius vienetus 294 jaunuolius.

Krašto apsaugos savanorių pajėgų Prisikėlimo apygardos 6-oji rinktinė (Šiauliai) paskirs ir pristatys į karinius vienetus - 355 jaunuolius.


Krašto apsaugos savanorių pajėgų Didžiosios kovos apygardos 8-oji rinktinė (Vilnius) paskirs ir pristatys į karinius vienetus – 1178 jaunuolius.

DELFI primena, kad Krašto apsaugos ministerijoje sudaryti šaukimo į privalomąją karo tarnybą sąrašai. Jie sudaryti naudojant specialią programą su atsitiktinių skaičių generatoriumi, šauktiniai parenkami proporcingai pagal šalies regionus.

Šaukimus gavę karo prievolininkai privalo šaukimo nurodyme paskirtą dieną atvykti į nurodytus Krašto apsaugos savanorių pajėgų rinktinių karo prievolės ir komplektavimo skyrius. Vėliau, patikslinus anketinius duomenis, karo prievolininkai bus organizuotai siunčiami į Karinę medicinos ekspertizės komisiją įvertinti jų sveikatą.

Savo pavardę sąraše radę, bet šaukimo paštu negavę asmenys per 20 dienų nuo gegužės 13 d. privalės savarankiškai susisiekti su regioniniais karo prievolės ir komplektavimo skyriais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1174)