BNS žiniomis, B.Bradauskas postų mainus su „tvarkiečiais“ yra aptaręs su premjeru Algirdu Butkevičiumi, kuris su tuo sutinka“.

Ekonomikos komiteto pirmininkas Remigijus Žemaitaitis BNS teigė, kad „kalbos yra pakankamai rimtos“. Jis taip pat pranešė, kad postų rokiruotė aptarta su „tvarkiečių“ lyderiu Rolandu Paksu.

„Jis sakė nematąs problemos“, - BNS teigė R.Žemaitaitis.

Pasak parlamentaro, postų mainus jis su B.Bradausku aptarė trečiadienį. „Jis klausė, ar nebūčiau prieš. Atsakiau, kad nematau problemos, jeigu koalicija sutaria“.

Seimo vicepirmininkas socialdemokratas Algirdas Sysas BNS patvirtino, kad B.Bradauskas sutinka eiti į Ekonomikos komitetą. Pasak jo, „susikeitimas įmanomas ir realus“.

„Jeigu abi pusės („tvarkiečiai“ ir socialdemokratai - BNS) sutinka keistis, tai nėra problemų, lieka Seimo pirmininkės sprendimas,“ - BNS teigė A.Sysas.

„Tvarkiečių“ frakcijos seniūnas Petras Gražulis BNS jau antradienį teigė, kad B.Bradauskas galėtų vadovauti Ekonomikos, o R.Žemaitaitis - Biudžeto ir finansų komitetui.

„Darbiečių“ frakcijos seniūnas Kęstutis Daukšys BNS sakė, kad socialdemokratams ir „tvarkiečiams“ priklausančių postų kaita su koalicijos partneriais „darbiečiais“ nederinta.

B.Bradauskas raginamas atsistatydinti iš BFK pirmininko posto, nes jo sūnus laimėjo konkursą į Valstybinės mokesčių inspekcijos vadovus. Tai jį ragino daryti A.Butkevičius ir Seimo opozicija.

49-erių ekonomistas Dainoras Bradauskas VMI viršininko pareigas pradės eiti, kai finansų ministras pasirašys įsakymą dėl jo paskyrimo.

B.Bradauskas į Seimą renkamas nuo 2000-ųjų.