L.Linkevičius susitiks su Brazilijos diplomatijos vadovu Mauro Vieira, lankysis Brazilijos ekonomikos ministerijoje, pranešė ministerija.

Ministras pasveikins Lietuvos ir kitų Baltijos šalių ekonomikos pristatymo San Paulo valstijos pramonininkų konfederacijoje dalyvius, susitiks su verslo misijoje dalyvaujančių Lietuvos įmonių atstovais, apsilankys Lietuvos įmonių stende Lotynų Amerikos automobilių detalių parodoje.

Penkių dienų vizito programoje taip pat yra numatytas susitikimas su Brazilijos diplomatijos akademijos vadovybe ir diskusija su jaunaisiais diplomatais, paskaita San Paulo universiteto Tarptautinių ryšių institute, susitikimai su JAV, Europos Sąjungos ir Rytų partnerystės šalių ambasadoriais Brazilijoje, interviu Brazilijos žiniasklaidai.

Ministras taip pat oficialiai atidarys Lietuvos generalinį konsulatą San Paule. Šventiniame renginyje bus paminėta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 25 metų sukaktis, atidaryta paroda „Neregėta Lietuva“. Taip pat vyks ministro susitikimas su Brazilijos lietuvių bendruomenės nariais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)