„Partijos vadovybėje nėra susišnekėjimo arba nekomunikuojama, jeigu Komskis (Kęstas Komskis – red.) siūlo, o partijos pirmininkas Rolandas Paksas nustemba. Jeigu jis nustemba, yra skirtingi požiūriai ir tie skirtingi požiūriai išėjo į viešumą“, - laidoje „Aktualioji valanda“ sakė V. Dumbliauskas.

Anot jo, gali būti ir taip, kad skirtingi požiūriai partijoje į viešumą buvo paleisti sąmoningai – žiniasklaidoje kalbama, kad taip bandoma šantažuoti valdančiąją daugumą dėl „tvarkiečių“ nario Rimo Ručio teisinės neliečiamybės. Visgi, V. Dumbliausko nuomone, šantažuoti socialdemokratus galima ir tyliai.

Vytautas Dumbliauskas
„Kažkas netvarkoje tos partijos vadovybėje: jei be pirmininko žinios daromi tokie pareiškimai, o pirmininkas nustemba, tai, manau, rodo nelabai efektyvią partijos vadybą“, - kalbėjo V. Dumbliauskas.

Anot politologo, TT yra vieno lyderio partija ir be R. Pakso ji neišsilaikytų. Be to, anot jo, partijos reikia ir pačiam R. Paksui:

„Paksas labai energingai kalba apie veiklą, apie pavasarį. Jeigu jis atsistatydins, galima kalbėti apie partijos pabaigą, o Paksui partija reikalinga, jam dar yra už ką pakovoti – jis gi nori reabilituotis ir grįžti į didžiąją politiką Lietuvoje. Ne Pakso interesai dabar išeiti iš partijos pirmininko posto. Šitie dalykai greičiau susiję su Seimo nario pono Ručio teisine neliečiamybe“, - kalbėjo V. Dumbliauskas.

Visą laidos „Aktualioji valanda“ įrašą klausykite čia.