16 valanda. Molėtų ligoninės vyr. gydytoja L. Daukienė po darbo jau parvykusi į Vilnių. Pasak ligoninės darbuotojų, vadovė darbą baigia ne kaip visi mirtingieji. Vilniuje gyvenanti medikė namo išskuba 15 valandą, o kaip įveikti 60 kilometrų atstumą iki namų, nesuka galvos, tarnybine mašina ją parveža ligoninės vairuotojas, praneša „Lietuvos ryto“ TV.

Molėtų ligoninės vyr. gydytoja televizijai aiškina, kad tarnybiniu automobiliu grįžo pakeliui, nes jis į Vilnių vežė ligonių tyrimus. Tačiau tas pats mersedesas prie jos namų Vilniuje sukiojasi ir rytais. Vyr. gydytoja ginasi, kad ir anksti rytais vairuotojas į sostinę atveža tyrimus, todėl kartu paima ją.

Molėtų meras Stasys Žvinys sako nežinojęs, kad ligoninės vadovę diena iš dienos gali vežioti tarnybinė mašina. Nors meras žada atlikti tyrimą, tačiau neneigia, kad jau kitą savaitę taryba gali spręsti, ar nereikėtų iš Vilniaus važinėjančiai medikei skirti automobilio.

„Jinai pati apmokėtų už tas paslaugas, bet išspręstume rizikas ir jai nereikėtų pačiai vairuoti, o galbūt, vertindama gerą jos darbą, taryba siūlys ir kitokius sprendimus. Yra įvairių, pavyzdžiui, nuomoti tarnybinį butą“, – „Lietuvos ryto“ TV sako meras.

Nors Molėtų savivaldybė ligoninės vadovę giria už puikų darbą, jos pavaldiniai „Lietuvos ryto“ TV atskleidžia: kone kas savaitę pasitaiko dienų, kai vadovė darbe nepasirodo.

Šaltinis
Temos
„Lietuvos ryto“ televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)