"Tikrai neketinu kandidatuoti. Pasiūlymų sulaukiu nemažai. Tačiau neturiu tokių idėjų, ir esu patenkintas tuo darbu, kurį dirbu. Esu aiškiai apsisprendęs", - sakė jis.

Anot R. Dargio, Pramonininkų konfederacija įvertins visus kandidatus, prieš nuspręsdama, ką paremti gegužės mėnesį vyksiančiuose rinkimuose.

"Mes šiandien dar neturime visos paletės kandidatų. Kai ją turėsime, tada ir apsispręsime. Pramonininkai yra nusiteikę susitikti su visais kandidatais, išklausyti jų idėjų. Pramonininkai bus aktyvūs ir savo nuomonę pareikš. Bet kol kas kalbėti anksti", - trečiadienį po susitikimo su Prezidente Dalia Grybauskaite sakė R. Dargis.

Jis teigė klausęs prezidentės, ar ji ketina kelti savo kandidatūrą antrajai kadencijai, tačiau atsakymo taip ir neišgirdo.

"Prezidentės aš klausiau, bet ji išvengė atsakymo ir pasakė, kad jos apsisprendimas bus vasario pradžioje", - sakė R. Dargis.

ELTA primena, kad 2014 metų prezidento rinkimuose varžysis socialdemokratų kandidatas Zigmantas Balčytis, Darbo partijos keliamas Artūras Paulauskas, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas Bronis Ropė. Liberalai rinkimuose žada remti prezidentę D. Grybauskaitę, kuri dar apie savo ketinimus siekti antros kadencijos nepranešė. Norą tapti Prezidentu išreiškė ir sostinės meras Artūras Zuokas bei buvęs D. Grybauskaitės patarėjas Linas Balsys.