Trečiadienį Vyriausybės vadovas aplankys Lietuvos ambasadą prie Šventojo Sosto ir lietuvių Popiežiškąją Šv. Kazimiero kolegiją, pranešė Vyriausybės spaudos tarnyba.

Ketvirtadienį numatyta, kad A.Butkevičių priims popiežius Pranciškus, taip pat suplanuoti ministro pirmininko susitikimai su Vatikano valstybės sekretoriumi kardinolu Tarcisio Bertone, Vatikano sekretoriumi santykiams su valstybėmis arkivyskupu Dominique‘u Mamberti.

Romoje taip pat planuojamas premjero A.Butkevičiaus ir Italijos ministro pirmininko E.Lettos susitikimas. Lietuvos ir Italijos vyriausybių vadovai ketina aptarti dvišalį ekonominį bendradarbiavimą, Europos Sąjungos aktualijas, kitus klausimus.

Iš Romos premjeras išvyks į Slovėniją, kur susitiks su šios šalies prezidentu Borutu Pahoru bei ministre pirmininke Alenka Bratušek. Vyriausybės vadovas Liublianoje taip pat ketina stebėti Lietuvos vyrų krepšinio rungtynes.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)