Penkių kilometrų distancija – tokią atkarpą, 21 val. nuaidėjus starto signalui, įveikė daugiau nei tūkstantis žavių ir entuziastingų moterų iš visos Lietuvos.

Jei įprastose sporto rungtyse svarbiausia laimėti prizinę vietą, tai naktinio moterų bėgimo dalyvių tikslas buvo ne pirmoji vieta, o aktyviai ir linksmai praleistas laikas, teigiamos emocijos, patirtos su draugėmis, naujos pažintys ir, galiausiai, dailiosios lyties atstovių vienybė.

Šį vakarą, lydimos muzikos ir įvairių staigmenų merginos pasijuto išskirtinės – visų susirinkusiųjų Vilniaus V. Kudirkos aikštėje dėmesys buvo skirtas tik joms. Galimybės sudalyvauti „We Own the Night“ bėgime nepraleido ir buvusi „Mis LietuvaGabrielė Martirosianaitė: „Bėgiojimu pradėjau domėtis neseniai – tam mane paskatino artimi žmonės. Juk geras pavyzdys visuomet įkvepia. Bėgant galiu ne tik skirti laiko sau, pamedituoti, bet ir sutelkti dėmesį į aplinką, gerą muziką.

Manau, jog tokie bėgimo renginiai kaip "We Own the Night" ir jose dalyvaujančios moterys įkvepia visas dailiosios lyties atstoves pakilti nuo sofų ir pradėti rūpintis savo išvaizda, fizine forma, sveikata bei gera nuotaika.“ Prie starto linijos taip pat stojo ir kitos žinomos moterys: Renata Uzialkaitė, Jurga Anusauskienė, Redita Dominaitytė ir kitos Lietuvoje žinomos moterys.

Jaunos, žavios ir veiklios cosmopolitan.lt skaitytojos taip pat prisijungė prie gausaus bėgančių dailiosios lyties atstovių būrio: COSMO šioms merginoms bei kitoms renginio dalyvėms surengė staigmeną – galimybę šį išskirtinį vakarą įsiamžinti nuotraukoje - tapti COSMO viršelio veidu.