Šiandien, per Žolines, vietomis numatomas nedidelis lietus, pūs vakarų krypties vėjas. Vilniuje įdienojus bus apie 17 laipsnių šilumos, dangumi plauks nedideli debesys, protarpiais purkš lietus.

Kaune dieną vyraus nedidelis debesuotumas, galimas negausus lietus. Oras sušils iki 17 laipsnių. Šiauliuose įdienojus žolynėlius taip pat nuplaus lietus, vyraus 18 laipsnių temperatūra. Pajūryje lakstys smarkus vėjas, protarpiais nulis, temperatūra sieks 17–18 laipsnių.

Penktadienį, antroje dienos pusėje, vietomis galimas debesuotumas, kritulių tikimybė maža. Vėjas pasisuks iš pietvakarių pusės. Vilniuje, naktį ir ryte, bus apie 11–13 laipsnių šilumos. Dienos metu oras sušils iki 18 laipsnių. Kaune pirmoji paros pusė bus giedra, termometrų stulpeliai fiksuos 11–14 laipsnių. Įdienojus apsiniauks, temperatūra pakils iki 19 laipsnių. Šiauliuose, naktį ir ryte, numatomas nedidelis debesuotumas. Vyraus 12–15 laipsnių temperatūra, dieną oras sušils iki 19 laipsnių. Pajūryje debesų neliks, todėl nuo pat ryto skaisčiai švies saulė. Bus apie 17–20 laipsnių šilumos.

Šeštadienis vietomis išauš giedras, kitur danguje dar kabos užsilikę debesys. Pūs šiltas pietų vėjas. Vilniuje, naktį ir ryte, dangus bus skaidrus, vyraus 10–14 laipsnių temperatūra. Įdienojus pradės kauptis debesys, tačiau lietaus nenumatoma, bus apie 20 laipsnių šilumos. Kaune visą parą bus giedra. Naktį ir ryte oras sušils iki 12–15, dienos metu iki 21 laipsnio. Šiauliuose debesys taip pat neužklys. Apie 12–15 laipsnių šilumos bus naktį ir ryte, apie 22 laipsnius įdienojus.

Pajūryje, nakties ir ryto metu, oras sušils iki 18 laipsnių, įdienojus termometrų stulpeliai pakils iki 22 laipsnių, dangus numatomas giedras.
Sekmadienį džiugins ne tik giedras dangus, bet ir aukštyn pakilę termometrų stulpeliai. Ir toliau pūs pietų krypties vėjas. Vilniuje pirmoji paros pusė numatoma giedra, bus apie 12 –16 laipsnių šilumos.

Dieną galimas nedidelis debesuotumas, vyraus 22 laipsnių temperatūra. Kaune nebus nei debesėlio. Naktį ir ryte temperatūra svyruos tarp 14–16 laipsnių, dienos metu oras sušils iki 24 laipsnių. Šiaulius taip pat džiugins giedras dangus. Apie 15–16 laipsnių šilumos numatoma nakties ir ryto metu, apie 24 laipsnius šilumos bus įdienojus. Pajūryje vėjas nerims. Naktį ir ryte bus apie 19, dienos metu apie 24 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančios savaitės pradžia ir vėl prasidės lietumi, temperatūra smuktels keletu laipsnių.