Garliavoje Klonio gatvėje stovintis Venckų namas kadaise priklausė N. Venckienei. Eidama į rinkimus ji deklaravo turinti turto už 415 tūkst. litų. Dabar paaiškėjo, kad dar prieš neliečiamybės panaikinimą dingusi parlamentarė jį, kaip ir bene visus savo turtus, perleido. LNK žinių šaltinių duomenimis, Seimo narė dar prieš rinkimus į Seimą savo vyrui perrašė visą nekilnojamąjį turtą: gyvenamąjį namą, ūkinį pastatą, garažą, lauko tualetą.

N. Venckienės vyras sutuoktinės veiksmų komentuoti nepanoro.

Beturte tapusios moters laukia visa serija ieškinių. Dėl pedofilijos išteisinto Andriaus Ūso artimieji jau baigia rengti dokumentus prokuratūrai. Jie siekia iškelti N. Venckienei bylą dėl šmeižto ir prisiteisti žalos atlyginimą. Atpildo N. Venckienei siekia ir nužudyto Kauno apygardos teismo teisėjo Jono Furmanavičiaus artimieji.

A. Ūso našlė įsitikinusi, kad parlamentarė turto atsikratė siekdama jį apsaugoti nuo ieškinių.

„Jūs pasižiūrėkite, kiek nuskriaustų žmonių dabar yra. Jau viskas, sudėlioti taškai. Tai čia tiktai atsakomybės vengimas. Jei ji liks plika basa, tai nebus kaip atsakyti. Tai jai reikės jos pinigais atsakyti už tokius dalykus. Tai jei plika basa lieka, tai faktas, kad nebėra atsakomybės. Manau, kad teisinėje valstybė turi būti priemonių apsisaugoti nuo tokių veiksmų ir mes kreipsimės į teisininkus“, - sakė Guoda Ūsienė.

Beturtis po mirties liko ir prabangiai gyvenęs N. Venckienės brolis Drąsius Kedys. Tai paaiškėjo, kai Laimutė Stankūnaitė kreipėsi į teismą su prašymais perimti jo turtą iki paveldėtojos mergaitės pilnametystės. Tačiau D. Kedžio teta pareiškė, kad prabangiais automobiliais važinėjęs velionis - beturtis.