Projekte numatyta, kad jis turėtų būti pristatytas istorinėje Kovo 11-osios salėje liepos 4-ąją per iškilmingą posėdį, skirtą Lietuvos pirmininkavimo ES pradžiai.

Žemiau R. Pakso sąraše, kurį turėtų perskaityti Seimo pirmininkas „darbietis“ Vydas Gedvilas, rikiuojasi signatarai, aukšti užsienio svečiai, valstybės institucijų vadovai. Kiti Lietuvai atstovaujantys europarlamentarai paminėti kone pačioje sąrašo pabaigoje.

Visgi šis projektas tikriausiai iki galo nėra suderintas, mat scenarijaus autoriai, baimindamiesi galimo politinio triukšmo, R. Pakso pavardę ir titulą apvedė tamsiais rėmeliais.

DELFI primena, kad triukšmas buvo kilęs ir po iškilmingo Kovo 11-osios minėjimo Seime. Tuomet kai kurie politikai nustebo, kodėl per iškilmingą Seimo posėdį garbingiausioje ložėje, greta prezidentės Dalios Grybauskaitės ir Valdo bei Almos Adamkų sėdi ir per apkaltą pašalintas prezidentas, „tvarkiečių” vedlys R. Paksas su žmona Laima.

Kalbą per posėdį sakęs „darbietis” Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas kreipėsi ne tik į prezidentę Dalią Grybauskaitę, kadenciją baigusį šalies vadovą Valdą Adamkų, bet ir į R.Paksą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)