Laidojimų rūmų foje buvo pastatytas projektorius. Ant baltos sienos buvo rodomos nuotraukos iš asmeninio šeimos albumo.

Ketvirtadienį po patirtos kaukolės ir stuburo traumos mirusios I. Matijošaitienės kūnas buvo kremuotas. Gedintieji, atėję atsisveikinti su žinoma verslininke, buvo prašomi atsinešti po baltą žiedą. Daugelis gedinčiųjų atėjo nešini ne vainikais, bet baltų gėlių puokštėmis.

Labai daug gėlių bei vainikų siunčia ir verslininkų partneriai iš užsienio. I. Matijošaitienės urna skendėjo baltų žiedų jūroje.

Pagerbti velionės atminimą šeštadienį rinkosi artimieji, šeimos draugai, kolegos, partneriai, Lietuvos verslo, politikos, sporto ir kultūros žmonės. Tarp jų buvo ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius. Taip pat verslininkai Kęstutis Verslovas, „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis, „Baltic Optical Disc“ vadovas Vidmantas Janulevičius, kolekcininkas Stasys Brundza, buvęs Žemės ūkio ministras Kazys Starkevičius, šokėjas Saulius Skambinas. Išreikšti užuojautą V. Matijošaičiui bei jo sūnums – Šarūnui bei Dainiui Matijošaičiams, atvyko ir Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas.

Sunkią netekties valandą verslininkės sūnų Dainių Matijošaitį palaikė jo mylimoji, buvusi televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė.

Šv. Mišios už velionę bus aukojamos kovo 17 d., 8 val. Kauno Prisikėlimo bažnyčioje.

Laidotuvės vyks kovo 17 d., 13 val. Kauno Petrašiūnų kapinėse.