„Galiu pasakyti, kad gydymas vyksta pagal planą. Kaip ir anksčiau teigiau, per 3-5 dienas bus viskas aišku. Jokių komplikacijų absoliučiai nėra, būklė stabili, jis jaučiasi geriau. Šiandien yra numatytas visas tyrimų planas, sudėliotas etapiškumas. Viskas pagal protokolą. Tai ypatingas pacientas, bet mes šias procedūras darome ir eiliniam žmogui, kuris patenka į ligoninę su tokia sveikatos būkle“, - DELFI teigė R. Žaliūnas.

Pagal pirminę diagnozę, V. Uspaskichą ištiko ūminis išeminis širdies sindromas. R. Žaliūnas nekomentuoja, ar pradinė versija pasitvirtino.

Remigijus Žaliūnas
„Ši versija nėra paneigta (...). Jeigu pirma versija nepasitvirtina, mes einame kito algoritmo keliu. Medicinoje yra algoritmai, kad žmogui patekusiam į kliniką su tokiais nusiskundimais reikia atlikti tam tikrus tyrimus. Jei ta hipotezė pasitvirtina – žygiuojame tolyn. Jei nepasitvirtina, darome kitus tyrimus, kad išsiaiškintume būklę. Bet šiandien jo sveikatos būklė yra stabili, jis jaučiasi pakankamai gerai. Sakyčiau, labai gerai pagal dabartinę situaciją“, - DELFI sakė R. Žaliūnas.

Prognozuojama, V. Uspaskichas iš Kauno klinikų bus išrašytas penktadienį arba vėliausiai pirmadienį.