E. Butkutė-Lazdauskienė yra dirbusi interneto portale 15min.lt, ją pas socialdemokratus dirbti pakvietė tuometinis Lietuvos socialdemokratų partijos informacijos centro vadovas Andrius Šedžius. Prieš tai E. Butkutė-Lazdauskienė yra dirbusi „Šiaulių naujienose“.

Socialdemokratų frakcijos Seime atstovė spaudai Auksė Kontrimienė turėtų tapti A. Butkevičiaus patarėja ryšiams su Seimu.

43-ejų metų amžiaus A. Kontrimienė su socialdemokratais dirba nuo 1999 m., yra dirbusi „Panevėžio balse“, „Vilniaus laikraštyje“, žurnale „Tavo vaikas“, „Vyras ir moteris“, „Ekstra“.

A. Kontrimienė socialdemokratų sąraše dalyvavo Seimo rinkimuose, dirbo socialdemokratų europarlamentaro Zigmanto Balčyčio padėjėja.

Komandoje turėtų dirbti ir ilgametis A. Butkevičiaus padėjėjas-sekretorius Seime Darius Jarmantavičius. Iš Mažeikių kilęs 32 metų teisininkas yra dirbęs susisiekimo ministro patarėju A. Butkevičiaus komandoje, kai šis buvo susisiekimo ministras.

2007-2011 m. buvo išrinktas į Mažeikių rajono savivaldybės tarybą.

Su A. Butkevičiumi Gedimino pr. 11 turėtų dirbti ir socialdemokratų vicepirmininkas Justas Pankauskas. Tapti partijos pirmininko pavaduotoju jį pasiūlė Socialdemokratinio jaunimo sąjunga.

Šis 29-erių metų jaunasis socialdemokratas yra baigęs Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutą, dirbo europarlamentaro Justo Vinco Paleckio padėjėju, vėliau jam skirtos viešosios įstaigos „Atnaujinime būstą“ direktoriaus pavaduotojo pareigos.

Ši viešoji įstaiga įkurta Vilniaus miesto savivaldybės, kaip žinoma, socialdemokratai Vilniuje kartu su Artūro Zuoko „Taip“, Darbo partija ir Lenkų rinkimų akcija yra sudarę koaliciją.