Iš pirmo žvilgsnio, LLRA Seimo narių sąrašas neturėtų kelti didesnių abejonių. Nė vienas iš penkių LLRA kandidatų, užsitikrinusių vietą Seime pagal partijos sąrašą, vienmandatėje nelaimėjo, taigi teoriškai frakciją sudaryti turėtų šie penki politikai ir trys vienmandatėse laimėję LLRA atstovai: Leonardas Talmontas, Rita Tamašunienė ir Jaroslavas Narkevičius.

Tačiau klaustukas išlieka ties LLRA lyderiu. Vis dar neaišku, ar Valdemaras Tomaševskis atsisakys vietos Europos Parlamente ir grįš į Seimą.

Be to, būta užuominų, kad LLRA politikai atsisakys Seimo nario mandatų, leisdami į Seimą patekti dviejų partijų, rinkimams prisišliejusių prie LLRA, lyderiams. Kad į Seimą patektų Rusų aljanso vadovė Irina Rozova, vietos parlamente turėtų atsisakyti ne tik V. Tomaševskis, bet ir dar kas nors iš pirmojo penketuko arba šeštąją vietą partijos sąraše užėmęs Zbignevas Jedinskis. Prieš rinkimus ketvirtuoju numeriu įrašytą Liaudies partijos lyderį Vaidotą Prunskų LLRA rinkėjai sąraše nustūmė net į 11-ąją vietą, taigi jį į Seimą atvesti galėtų nebent labai didelis politinių partnerių geranoriškumas.

Kol kas neabejotina tik tiek, kad LLRA turės savo frakciją Seime. Lig šiol po Aukščiausiosios tarybos laikų šios politinės jėgos atstovai, partijai neperkopus 5 proc. barjero, šliedavosi prie kitų partijų. Darbą baigiančiame Seime visi trys lenkai dirbo „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijoje.

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos kandidatai, išrinkti į Seimą

1. Valdemaras Tomaševskis Išrinktas pagal sąrašą
2. Vanda Kravčionok Išrinkta pagal sąrašą
3. Juzefas Kvetkovskis Išrinktas pagal sąrašą
4. Michalas Mackevičius Išrinktas pagal sąrašą
5. Zdislavas Palevičius Išrinktas pagal sąrašą
6. Rita Tamašunienė Išrinkta vienmandatėje
7. Leonardas Talmontas Išrinktas vienmandatėje
8. Jaroslavas Narkevičius Išrinktas vienmandatėje
Lentelė sudaryta remiantis VRK duomenimis iš pirmojo turo bei išankstiniais antrojo turo rezultatais