Turtingiausias - Vilniaus miesto meras, sąjungos TAIP vadovas Artūras Zuokas su žmona Seimo nare Agne Zuokiene. Privalomo deklaruoti turto, vertybinių popierių jie turi už 5,2 mln. litų, taip pat - per 450 tūkst. litų piniginių lėšų, yra suteikę daugiau nei milijoną litų paskolų, o paėmę - 1,5 mln. litų.

Kauno mero konservatoriaus Andriaus Kupčinsko turtinė padėtis - kur kas kuklesnė. Su žmona Jurgita jis turi privalomo registruoti turto, vertybinių popierių už 108 tūkst. litų, santaupų - 9 tūkst. litų, šeimos paimta paskola sudaro 53 tūkst. litų.

Klaipėdos miesto meras liberalas Vytautas Grubliauskas su žmona Inga valdo turto už 725 tūkst. litų, turi 182 tūkst. litų lėšų, šeimos paimta paskola siekia 499 tūkst. litų.

Šiaulių miesto meras socialdemokratas Justinas Sartauskas su žmona Irina deklaravo turto už 342 tūkst. litų, santaupų - 64 tūkst. litų, Panevėžio meras, kurio narystė Konservatorių partijoje sustabdyta, Vitalijus Satkevičius su žmona Eugenija turto turi už 58 tūkst. litų, 25 tūkst. litų santaupų.

Marijampolės meras socialdemokratas Vidmantas Brazys ir jo sutuoktinė Birutė privalomo registruoti turto, vertybinių popierių deklaruoja turi už 676 tūkst. litų, šeimos turimo piniginės lėšos siekia 33 tūkst. litų. Alytaus meras socialdemokratas Jurgis Krasnickas su žmona Vilija valdo turto už 978 tūkst. litų, santaupos siekia 50 tūkst. litų, šeima turi 269 tūkst. litų paskolą.

Telšių rajono meras socialdemokratas Vytautas Kleiva su žmona Aldona deklaravo turto už 2 tūkst. litų ir 35 tūkst. litų piniginių lėšų, jie yra paėmę 5,4 tūkst. litų paskolą. Tauragės rajono meras socialdemokratas Pranas Petrošius su žmona Rita turi turto už 1,38 mln. litų, jų piniginės lėšos siekia 613 tūkst. litų, už 260 tūkst. litų šeima yra suteikusi paskolų. Utenos rajono meras socialdemokratas Alvydas Katinas su žmona Daiva turto už 222 tūkst. litų, 123 tūkst. litų piniginių lėšų.

Vienas turtingiausių iš merų, Druskininkų meras socialdemokratas Ričardas Malinauskas su žmona Ineta valdo turto už 3 mln. litų, turi 475 tūkst. litų piniginių lėšų.