Anot jo, penkiems parlamentarams bus surengta tokia pati priesaikos ceremonija, kaip ir kitiems 136 jau prisiekusiems Seimo nariams. Priesaiką priims Konstitucinio Teismo pirmininkas Egidijus Kūris.

Priesaiką turi duoti Seimo posėdyje dėl motinos mirties negalėjusi dalyvauti Vincė Vaidievutė Margevičienė. Jai bus sudaryta proga prisiekti vėliau.

Taip pat prisiekti turi parlamentaro mandatų atsisakiusius pakeisiantys partijų rinkimų sąrašuose žemiau buvę liberalcentristas Jonas Čekuolis, liberaldemokratė Ona Valiukevičiūtė, Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos (VNDPS) narė Aldona Staponkienė bei Darbo partijos narys Mindaugas Subačius.

Į Seimą išrinkti liberalcentristas Vilniaus meras Artūras Zuokas, Darbo partijos atstovas Žilvinas Padaiga, liberaldemokratas europarlamentaras Rolandas Pavilionis ir VNDPS atstovas, Ignalinos rajono meras Bronis Ropė atsisakė parlamentarų mandatų ir nedavė priesaikos.

Per ceremoniją išrinktieji į Seimą prisiekia būti ištikimi Lietuvos Respublikai, gerbti ir vykdyti Konstituciją, saugoti žemių vientisumą, stiprinti šalies nepriklausomybę, sąžiningai tarnauti Tėvynei, demokratijai, Lietuvos žmonių gerovei.