Milda sakė tikinti savo sėkme rinkimuose ir tvirtino drąsiai galinti mesti pirštinę Andriui Kubiliui. Seimo narys Algis Čaplikas negalėjo tuo patikėti: „Ar jūs suprantate, ką kalbate, jeigu taip pasakytų Eligijus Masiulis ar Algirdas Butkevičius aš suprasčiau, bet jūs ... neturiu žodžių...“

Pagal Konstituciją, visi esame lygūs ir į Seimą yra tiesus kelias beveik bet kuriam 25-erių sulaukusiam Lietuvos piliečiui. Atrodo, kad Seimas po naujų rinkimų gali tapti dar spalvingesnis:
„Pasakykite, kodėl aš negaliu būti Seimo nare?!“ - studijoje susirinkusių svečių ranką prie krūtinės pridėjusi klausė burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė.

Į Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą, ar Seime labiausiai trūksta jos moteriškų kerų, Eglija atsakė, jog taip, ir pridūrė, jog ji ten skleistų gerą nuotaiką, o rinkėjams iš Seimo posėdžių salės praneštų tik geras žinias.

Paklausta, ką dar rinkėjams pasiūlys, sekseksperte save tituluojanti ir provokuojančiomis nuotraukomis ne vieną žurnalą papuošusi Milda Bartašiūnaitė tvirtino, jog lytinis švietimas mokyklose tiesiog būtinas, nes į ją žmonės nuolat kreipiasi prašydami patarimų intymiais klausimais.

„Gerbiamas Katkau, mes jus taip mylime, eikite į Seimą, taip mane kalbina moterys gatvėje“, - pusiau juokais, pusiau rimtai sakė profesorius Donatas Katkus. - Beje mane kvietė dalyvauti rinkimuose, tačiau aš kategoriškai atsisakiau, nes esu kitos srities profesionalas“.

Kaip į išskirtinius naujokus žiūri Seimo senbuviai? „Seimo nario darbas labai nuoseklus ir sudėtingas. Aš tokiems kandidatams galiu pasakyti tik viena: „sveiki atvykę į mūsų pragarą“, - šypsosis Seimo narys Algis Čaplikas.

Aurelija Stancikienė buvo gerokai kategoriškesnė: „Jeigu visi trys milijonai Lietuvos piliečių panorės pabūti Seime, tai apie kokią valstybę mes galėsime kalbėti ir apskritai ar dar tebebūsime valstybė?“

„Seimas – tautos atspindys. Jei 6000 rinkėjų mano, kad juos tinkamai atstovauja Antanas Nedzinskas, kodėl Milda prastesnė“, - diskusiją bandė švelninti Liberalų sąjungos pirmininko pavaduotojas Mindaugas Lapinskas.
„Bravo merginos! Pagal konstituciją visi lygūs, o už diskriminaciją baudžiama“, - apnuogintu kūnu ir pikantiškais pasisakymais išgarsėjusias ponias gins Seimo narė Donalda Meiželytė.

Ką į valdžią rinksime šiais metais? Ar tikrai mūsų Seimas kiekvienam? Išreikškite savo nuomonę atsakydami į klausimą iki šiandienos 19 val. vakaro. Jūsų nuomonė bus apžvelgta šį vakarą LNK laidoje „Valanda su Rūta“ 19.10 val.