„Jeigu mes kviečiamės rimtą specialistą, kredito unijos analitiką į savo Seimo narių gretas ir statome į vienmandatę apygardą, kurioje buvo iškeltas kandidatas per poskyrio nutarimą, per Vilniaus miesto skyriaus konferencijos nutarimą, kuriuo pasitikėta, tai šitai yra tam tikra nesąmonė. Aš priimčiau tokį kompromisą: jei jis toks iškilus žmogus ir taip reikalingas partijai, kodėl mes jo neįrašėme į antrą dešimtuką, ar į pirmą, ar trečiu numeriu, ar iš karto po mūsų pavaduotojų? Tai tegul jis dirba, bet kai naujas narys gauna apygardą, tai supriešina partijos bičiulius“, - piktinosi Emilis Misiulis.

Tačiau partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius pasiūlė šią problemą išspręsti balsavimu, kuris lėmė, kad rinkimų apygarda buvo patikėta finansų analitikui. Už Fabijoniškių rinkimų apygardos skyrimą būtent jam balsavo dauguma tarybos delegatų, prieš buvo 3 ir 6 monės susilaikė.

Fabijoniškių rinkimų apygardoje S. Jakeliūnas dėl Seimo nario mandato turėtų susikauti su konservatoriumi, buvusiu ūkio ministru Dainiumi Kreiviu.

Socialdemokratų vienmandatininkų sąrašuose esama tam tikrų pakeitimų. Pramonės rinkimų apygardoje Antaniną Medviedevienę keičia Darius Razmislevičius, Panemunės apygardoje – Gintautą Labanauską keičia Juozas Marcalis. Kaip žinoma, G. Labanauskas iš partijos buvo pašalintas.

Pajūrio rinkimų apygardoje, vietoje Valdemaro Anužio, Seimo nario mandato sieks Danas Paluckas, Šiaulių kaimiškojoje – vietoje Tatjanos Kriliuvienės, Linas Andriulis. Biržų-Kupiškio apygardoje rinkimuose dalyvaus Aleksandras Zeltinis, kuris pakeitė Andrių Budriūną, o Prienų apygardoje mandato sieks Alvydas Vaicekauskas, kandidatuosiantis vietoje a.a. Juozo Palionio.