Projekto "Kas yra kas Lietuvoje" 2003-2004 metų asmenybių rinkimuose, prezidentas V.Adamkus asmenybe buvo pripažintas visuomeninio gyvenimo srityje, premjeras A.Brazauskas - politikos ir valdžios sferoje.

Geriausias visų kartų Lietuvos krepšininkas, olimpinis ir pasaulio čempionas, Kauno "Žalgirio" komandos žaidėjas A.Sabonis metų asmenybe buvo pripažintas sporto srityje.

Kultūros ir meno srityje daugiausiai dėmesio susilaukė rašytojas, akademikas Justinas Marcinkevičius, medicinoje - profesorius, chirurgas, Vilniaus universiteto Santariškių klinikų Širdies chirurgijos centro direktorius Vytautas Jonas Sirvydis.

Mokslo ir švietimo srityje kaip asmenybė įvertintas švietimo ir mokslo ministras Algirdas Monkevičius, teisėtvarkoje - Konstitucinio Teismo pirmininkas Egidijus Kūris, versle ir ekonomikoje - bendrovių "Achema" ir "Klaipėdos jūrų krovinių kompanija" valdybos pirmininkas, koncerno "Achemos grupė" ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Bronislovas Lubys.

Žiniasklaidos srityje asmenybės nuopelnai buvo atiduoti dienraščio "Lietuvos rytas" vyriausiojo redaktoriaus pirmajam pavaduotojui Rimvydui Valatkai.

"Kas yra kas Lietuvoje" rinkimai, kuriuose projekto dalyviai balsuodami įvertina savo veiklos srityje daugiausia dėmesio sulaukusius žmones, vyksta ketvirtą kartą.

Išrinktųjų "Laikmečio asmenybė 2003-2004" sveikinimo ir pagerbimo ceremonijos vyks spalio bei lapkričio mėnesiais.

Atnaujintas, į pastarojo laikotarpio Lietuvos žmonių bei įmonių pasiekimus orientuotas "Kas yra kas Lietuvoje. Lietuvos pasiekimai 2004", leidinys lietuvių bei anglų kalbomis pasirodė rugpjūčio mėnesį.