Iki vienuolikos narių pagausėjusioje Mišrioje Seimo narių grupėje kilo nepasitenkinimas, kad jai vis dar vadovauja valstietis liaudininkas Konstantas Ramelis. Pagal vidaus susitarimą, frakcijos vadovas rotacijos principu keičiamas po metų.

Nors K.Ramelis frakcijos seniūnu tapo praėjusių metų rugsėjo 14-ąją, jis nesiveržė palikti kėdės. Kad laikas kitam perleisti Mišrios Seimo narių grupės seniūno kėdę, bendražygiui priminė prieš metus ją K.Rameliui perdavusi Rima Baškienė. Tuo tarpu K.Ramelis – kitokios nuomonės: „Kai buvo susitarta dėl rotacijos, šiai grupei priklausė trys parlamentarai. Bet situacija pasikeitė. Dabar frakcijoje – vienuolika žmonių. Kaip frakcija nuspręs, taip ir bus, bet rotacija nėra įstatymas ir ji nėra privaloma.”

Kilusį ginčą dėl seniūno posto politikai vakar bandė spręsti balsavimu. Bet frakcijos narių balsai pasidalijo po lygiai. Į šį postą, kuris Seimo nario algą papildo kelių šimtų litų priedu, pretenduoja ir K.Ramelis, ir gerokai vėliau frakcijos gretas papildžiusi Agnė Zuokienė.