"Nusprendėm - kadangi esam jaunos generacijos politikai, turime laiko, 100 procentų šansų laimėti dabar arba vėliau, tai leidžiam kitiems", - po susitikimo su A.Paulausku trečiadienį BNS sakė vienas iš LNK televizijos humoro laidos "Dviračio šou" kūrėjų ir jos vedėjas Vytautas Šerėnas.

V.Šerėnas dalyvavo praėjusiuose prezidento rinkimuose ir po pirmojo turo atsidūrė ketvirtoje vietoje pagal surinktus rinkėjų balsus, aplenkdamas kai kuriuos "tradicinius" politikus. Tačiau tuomet jis atsiliko nuo A.Paulausko, kuris liko trečias.

Susitikime su A.Paulausku trečiadienį taip pat dalyvavo laidos kūrėjai Gintaras Ruplėnas ir Haroldas Mackevičius.

Laidos kūrėjai teigė rinkėjus agituosiantys "eiti į rinkimus", tačiau už konkretų kandidatą agituos tik šiam "ką nors prisidirbus".

"Agituojamasis turi padaryti kokį nors konkretų faktą - jis padaro kokią nors nesąmonę ir kitą dieną būtinai už jį paagituosime", - patikino G.Ruplėnas.

Tuo pačiu "dviratininkai" įspėjo politikus nejuokauti su jais, kaip bandė tai daryti Rolandas Paksas, vėliau per apkaltą nušalintas nuo prezidento pareigų.

"Lenkti bandė vienas. Prieš apkaltą lenkė, bet matot, kaip baigėsi. Geriau su mumis nejuokauti", - įspėjo V.Šerėnas.

"Kai bando perimti mūsų duoną, va kaip baigiasi žmonėms", - pridūrė H.Mackevičius.

A.Paulausko atstovas spaudai Arvydas Žilinskas sakė, kad susitikti su A.Paulausku pageidavo patys "dviratininkai", kurie yra susitikę ir su visais ankstesniais prezidentais.

Pirmalaikiai prezidento rinkimai vyks birželio 13 dieną.