Susirinkus visiems prijaučiantiems, apie 12.30 val. visa kolona pajudėjo šturmuoti Kauno. Beveik visą motociklininkų maršrutą stebėjo smalsuolių minios ir susidomėję vairuotojai, kuriems kolonos pradžioje vykstantis policijos ekipažas įsakydavo sustoti ir praleisti koloną.

Tuo tarpu važiuojantis J.Urbaitis visiems mojavo nelyginant pontifikas tikintiesiems - su geranoriška šypsena iš savo transporto priemonės. Praeiviai pamatę policijos mašiną plačiai šypsojosi objektyvui, o pareigūnai su savo "Audi" savo pareigas atliko taip skrupulingai, jog viskas praėjo tiesiog idealiai - milžiniška kolona pasiekė Kauno Dariaus ir Girėno vardo aerodromą.

Čia prasidėjus popietei vyko renginiai - motokroso varžybos, keturračių lenktynės ir kitų sportininkų pasirodymai. Išalkę galėjo rinktis vieną iš daugybės lauko virtuvių, o baikeriai skrupulingai statė savo transporto priemones į eiles ir pamažu įkūrinėjo palapines. Čia netrukus iškilo palapinių miestelis, skirtas ne Kaune gyvenantiems plieninių žirgų vairuotojams.

Tuo tarpu ne vienas lankytojas susigundė ir netoliese esančiais atrakcionais – norintys galėjo paskraidyti lėktuvu An-2, vaikinai galėjo išmėginti savo kumščio stiprumą, merginos gi mielai skraidžiojo į orą, pririštos prie gumos. Sprendžiant iš didžiulio dailiosios lyties atstovių kiekio renginyje, peršasi išvada - joms motociklininkų judėjimas ir patys motomanai labai patinka.

Aerodrome iki pat vakaro vyko įvairiausių triukų demonstracijos, savo pasirodymus atliko Rusijos, Čekijos, Vokietijos ir Lietuvos triukų profesionalai. Vėliau varžybose dalyvavę sportininkai buvo apdovanoti scenoje.

Kiek vėliau į sceną užlipęs šventės šeimininkas įsakė kranu pakelti didžiausią Lietuvoje valstybinę vėliavą grojant "Bike Show Millenium" himnui. Vėliavai pakilus, scenoje pasirodė Vytautas Šapranauskas, grupė "Biplan" bei kiti Lietuvos atlikėjai. Gerokai po vidurnakčio šventę vainikavo simbolinis fejerverkas, nušvietęs Aleksoto dangų bei girdimas net atokiuose Kauno rajonuose.