Tai Vilniaus-Trakų apygardoje laimėjęs Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas Jaroslavas Narkevičius, Trakų rajono savivaldybės narys; Raseinių apygardoje išrinktas socialdemokratų atstovas Edmundas Jonyla, Raseinių rajono savivaldybės tarybos narys; Skuodo-Mažeikių apygardoje pats save iškėlęs ir nugalėjęs Jonas Stanevičius, Skuodo rajono savivaldybės vicemeras; Saulės apygardoje išrinktas socialdemokratas Andrius Šedžius, Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narys.

VRK vadovas Zenonas Vaigauskas daugiau prašymų tikisi sulaukti iki vidurdienio, kuomet Seime išrinktiesiems parlamentarams bus teikiami pažymėjimai.

Iš 141 išrinktų Seimo narių 25 šiuo metu yra savivaldybių tarybų nariai.

Savivaldybių tarybų narių įgaliojimų, taip pat ir kitų pareigų, nesuderinamų su Seimo nario mandatu, išrinktieji parlamentarai turi atsisakyti iki pirmo naujojo Seimo posėdžio, kuris vyks lapkričio 17 dieną.

Seimo nario pareigos nesuderinamos su jokiomis kitomis pareigomis valstybės įstaigose ir organizacijose, taip pat su darbu verslo, komercijos bei kitose privačiose įstaigose ar įmonėse, tačiau jis gali turėti pajamų iš kūrybinės ar mokslinės veiklos.

Kai kurie Seimo nariai žiniasklaidai jau yra patvirtinę, jog atsisakys pareigų savivaldybių tarybose, kiti, atvirkščiai - savivaldybės tarybos nario mandato į Seimo nario nekeis.

Savivaldybę paliks vienmandatėje apygardoje rinkimus laimėjęs Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovas Molėtų meras Valentinas Stundys, konservatorių svarstytas kaip galimas kandidatas į socialinės apsaugos ir darbo ministrus, tačiau, neoficialiomis žiniomis, atsisakantis užimti šį postą.

Tuo tarpu pagal partijos "Tvarka ir teisingumas" sąrašą į Seimą išrinktas sostinės meras Juozas Imbrasas tvirtina apsisprendęs likti sostinės vadovo poste, o vietą Seime užleisti bendrapartiečiui.