V.Makūnas svarstė, kas galėjo atsitikti, kad sušlubavo širdis. Jis pasijuto blogai, kai prie savo namų nukasė sniegą. „Matyt, darbas, stresas, padarė savo. Gal kažkiek įtakos turėjo paveldimumas, mūsų giminėje yra žmonių, turėjusių panašių problemų“, – aiškino meras.

V.Makūnas tikino, kad jaučiasi gerai. „Kaip girdite, jaučiuosi gerai“, – nusijuokė V.Makūnas, tačiau nenorėjo, kad jį aplankytume ligoninėje. „Nesijaučiu ypatingas, sergu, kaip ir kiti žmonės, man nereikia per didelio dėmesio“, – teigė jis.

Antradienį Kauno rajono vadovas turėtų išvažiuoti kelioms savaitėms reabilitacijai į sanatoriją Druskininkuose. „Kurorte pailsėsiu ir galėsiu grįžti į darbą. O paskui reikės pamąstyti apie gyvenimo būdą. Manau, kad aktyviau reikėtų gyventi, daugiau judėti“, – pripažino V.Makūnas.

Kol jis serga, Kauno rajono mero pareigas eina vicemerė Nijolė Kliučienė. „Kol V.Makūnas serga, visus anksčiau trims žmonėms tekusius darbus dabar kartu su pavaduotoju Petru Mikelioniu dalysimės dviese. Tačiau nemanau, kad dėl to kiltų kokių nesklandumų“, – sakė laikinai rajono vadove tapusi N.Kliučienė.