„Pernykštis turas buvo labai sėkmingas, jau po pirmo pasirodymo Edinburge supratome, kad grįšime į Jungtinę Karalystę – čia gyvenantys lietuviai labai linksmi, atviri, mėgstantys juoktis ir mus priėmė kaip savo seniai nematytus vaikus. Dėl to šių metų balandžio turas yra natūrali to, ką darėme pernai, tąsa,“ – pasakojo „Humoro klubas“ vadybininkas ir vienas iš komikų Paulius Ambrazevičius.

Vaikinai į Jungtinės Karalystės miestus atvyksta su naujais pokštais, jau patikrintais pasirodymuose Šiauliuose, Kaune, Klaipėdoje, Plungėje ir Vilniuje – per šiuos metus nuo 2012 metų rudens iki 2013 m. pavasario vyko „Humoro klubo“ turas, pavadintas tiesiog „Nauja programa“.

Jungtinės Karalystės miestai, kuriuose pasirodys „Humoro klubas“: balandžio 18 d. – Lydsas, balandžio 19 d. – Mančesteris, balandžio 20 d. – Birmingamas, balandžio 21 d. – Londonas, balandžio 25 d. – Aberdynas, balandžio 26 d. – Glazgas, balandžio 27 d. – Edinburgas, balandžio 28 d. – Niūkaslas.

Tikslesnė informacija su pasirodymų datomis, laikais, vietomis ir bilietais – „Facebook“ profilyje „Lietuviškas standupas“, adresu www.facebook.com/humoroklubas

„Humoro klubo“ pasirodymus Jungtinėje Karalystėje organizuoja kompanija „Pro X Fade“, tautiečiams jau pristačiusi „G&G Sindikato“, Daivos Starinskaitės ir kitų atlikėjų koncertus.