Antrus metus lietuvių paramos organizacijos „United Lithuanian Promotions Ltd“ surengtas labdaros renginys „Hand in Hand“ subūrė, pasak organizatorių, apie 1 000 lietuvių, nusprendusių pasilinksminti klube „The Coronet“, o tuo pačiu ir paremti Kauno klinikinės ligoninės vaikų ligų II skyrių.

Šeštadienį renginį pradėjo Lietuvos grupė „MuseIQ“. Vėliau pasirodė taip pat iš Lietuvos specialiai į renginį atvykusi Jurga Šeduikytė su grupe. Per paskutinę Jurgos dainą visų žiūrovų laukė gražus reginys - nuo lubų buvo paleista didelė dalis iš 2000 klube kabėjusių balionų su renginio logotipu. Klubą puošė net 1000 spalvotų popierinių rankyčių – renginio „Hand in Hand“ simbolis.

Vakarėlio metu vyko „Tango Salon“, „Design by Fausta & Partners“ ir „DM-Style“ madų ir šukuosenų šou, renginio vedėjas Viktoras Diawara iš „Skamp“ pristatė savo programą „No DJ’s“, susirinkusiuosius šokdino „Flaxen Beats“, Anele Etuports iš „Wavebreakers“, o salėse antrame ir trečiame aukštuose vyko lietuvių didžėjų pasirodymai ir vaizdo projekcijų bei lazerių šou.

Atskaičiavus išlaidas, lėšų užteks sutvarkyti ligoninės dvi palatas.